Ben jij een Kunstvakdocent Muziek? 

CKE wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen, in de zorg en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?  

 

Voor de afdeling Kunst & Creativiteit, zoeken wij creatieve en inspirerende Kunstvakdocenten Muziek (op freelance basis)
 

Hoe ziet de opdracht eruit? 

Als Kunstvakdocent Muziek ben je een specialist op jouw instrument in dit geval piano, gitaar, trompet of zang (pop). Je houdt je bezig met cursussen en talentstromen in de vrije tijd. Je organiseert jouw muzieklessen en voert deze op een creatieve en inspirerende wijze uit. Daarbij hanteer je verschillende didactische werkvormen en sluit deze aan bij de leerbehoefte en belevingswereld van cursisten. Verder organiseer je voorstellingen van en voor jouw cursisten, neem je deel aan vergaderingen en lever je een bijdrage aan promotionele en wervingsactiviteiten.

Wat vinden wij belangrijk? 

 • Afgeronde HBO-opleiding aan een Kunsthogeschool of Conservatorium 
 • Ervaring in het lesgeven aan individuen en groepen 
 • Kennis van ontwikkelingen binnen het culturele veld
 • Didactische en pedagogische vaardigheden
 • Innovatief, ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht
   

Wat bieden wij? 

 • Als ZZP’er werk je op basis van een overeenkomst tot opdracht. 
 • Vergoeding op basis van de fair practice code

   

Wil je nog meer weten over CKE?

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.

Wil je nog meer weten over de opdracht?

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 040-216 32 60.

Enthousiast en wil je solliciteren?

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en cv uiterlijk 9 december te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De 1e ronde gesprekken vinden plaats op 14 en 15 december. Bij een wederzijdse klik vragen wij jou op 19 december een voorbeeldles te geven. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.