Vacature: ICT en Facilitair medewerker

Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?    

Voor de ondersteuning van de afdeling services zoeken we een gastvrije


ICT en Facilitair medewerker (0,8 fte)

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Daarnaast biedt CKE in de vrije tijd een ruime keuze aan cursussen en workshops in alle kunstdisciplines. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE.

In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Als aanspreekpunt binnen het gebouw, is het jouw taak om de cursisten, medewerkers en vrijwilligers zich welkom en veilig te laten voelen. Om 8.15 in de ochtend ben jij daarom de eerste die arriveert op ons kantoor aan de Pastoor Petersstraat in Eindhoven. Je opent het pand, laat de medewerkers binnen en je maakt een praatje met de binnenkomende gasten. Na een kop koffie gedronken te hebben, open je de mail en zie je dat gisteren de nieuwe laptops zijn geleverd. Je gaat deze installeren met de benodigde software. Ook begint vandaag een nieuwe medewerker die een laptop komt ophalen. Je helpt deze medewerker op weg. Gewoon een kwestie van goed voordoen en uitleggen. Terwijl je wilt opstaan om dit te regelen, komt er een cursist bij je die vraagt naar welke ruimte hij moet voor de theaterles, deze wijs natuurlijk eerst even de weg. 

Tussendoor beantwoord je een paar telefoontjes die je doorverbindt naar de juiste collega’s en spreek je een bezoeker aan als je ziet dat zij zich niet houdt aan de huisregels. Morgen komt de externe ICT-consultant die je ondersteunt met ICT-systems management. Ook zie je dat je zaterdag een evenement ondersteunt met licht en geluid. Aan het einde van de dag stel je een instructie op voor het beveiligd afdrukken op de multifunctionele printer en ga je vervolgens gauw naar jouw docent voor drumles. Je hebt namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting. Na deze les schrijf je het overdrachtsverslag voor de avonddienst en zorg je ervoor dat je morgen weer met een lach op je gezicht kunt beginnen. 

Binnen deze rol is er ruimte voor eigen invulling en verbeterinitiatieven op het gebied van eerstelijns ICT-ondersteuning. Binnen de afdeling services ben jij verantwoordelijk voor de eerstelijns ICT-vragen en het onderhouden van het contact met onze externe ICT-dienstverlener. 

Hoe ziet de afdeling services eruit?

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. De afdeling services bestaat op dit moment uit 4 medewerkers en wordt na invulling van deze vacature met 1 medewerker uitgebreid. De manager services geeft leiding aan de afdeling.

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?  

  • Een relevante MBO-opleiding, (ICT-support, ICT systems & devices, Facilitaire dienstverlening, e.d.)
  • Actuele kennis van en ervaring op het gebied van ICT-dienstverlening 
  • In bezit van functie gerelateerde certificaten (SHV, BHV en HACCP) of bereid deze certificaten te behalen
  • In bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel i.v.m. het zelfstandig openen en sluiten van het pand  
  • Je bent gewend om in wisselende dag-, avond- en weekeinddiensten te werken
     

Wat bieden wij? 

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal €2.638,- = bruto per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur) (schaal 5).    
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, na deze periode is er uitzicht op een vaste aanstelling. 

Wil je nog meer weten over CKE?  

Kijk dan vooral op onze website  en onze social mediakanalen.   
Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.     

Wil je nog meer weten over de functie?  

Dan kun je contact opnemen met Kayleigh Beekx, telefoonnummer: 040-2163260.

Enthousiast en wil je solliciteren?  

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae voor vrijdag 17 september per mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 22 september. Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.    


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.