Vacature: Coördinator Talentontwikkeling

0,5 fte 

Als Coördinator Talentontwikkeling ben je het eerste aanspreekpunt voor vertegenwoordigers van onderwijs- en cultuurinstellingen én de interne organisatie op het gebied van Talentontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in de afdeling Project organisatie en Advies, je bent actief betrokken en volg je de relevante ontwikkelingen in het culturele veld en het kunstonderwijs op het gebied van talentontwikkeling. Behoeftes, ontwikkelingen en kansen vertaal je in een passend aanbod, een. Benieuwd wat jouw werkzaamheden precies inhouden? Lees dan snel verder en kom erachter of deze baan bij jou past! 

Reageren kan t/m vrijdag 12 januari 2024. Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl. Zien we net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie. Noteer hiervoor donderdag 18 januari 2024 alvast in je agenda. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen we je om een casus te maken.  

 

Dit ga je doen

Jouw werkdagen zijn gevuld met de ontwikkeling en organisatie van activiteiten en programma’s ten behoeve van de ontwikkeling van kunstzinnig talent. Als coördinator Talentontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren én het verantwoorden van onderwijsactiviteiten op het gebied van talentontwikkeling, de Talentstromen en donatiewerving. Bijvoorbeeld op maandagochtend heb je een meeting georganiseerd met kunstvakdocenten die les geven binnen het talentstroomprogramma. Je hebt kaders geschreven waarbinnen docenten een verdiepend programma voor VO scholen aan het ontwikkelen zijn. Je monitort de voortgang, kwaliteit, begroting en planning en bent event coördinator tijdens een evenement of benefiet. Elke middag heb je tijd gereserveerd om je administratieve taken up to date te houden. Denk hierbij aan het opstellen en aanpassen van offertes, planningen, het werven van (gast)docenten en het voeren van contractgesprekken om kansen te verzilveren. Want jij ziet en pakt kansen waardoor je de mogelijkheden en ontwikkeling van kunstzinnig talent in de regio Eindhoven bevordert. 

 

 • Je deelt de visie van CKE op het gebied van de ontwikkeling van kunstzinnig talent in de veranderende maatschappij.   
 • Je hebt affinitiet en ervaring met de ontwikkeling van kunstzinnige vermogens van kinderen en jongeren.  
 • Je bent de schakel tussen onderwijsinstelllingen en het aanbod op het gebied vanTalentontwikkeling. Je hoort iemands vraag en weet direct welk aanbod daarbij past of wat je hiervoor moet gaan ontwikkelen.  
 • Je inspireert, coacht en begeleidt kunstvakdocenten in de ontwikkeling en uitvoering van onderwijsactiviteiten op het gebied van talentontwikkeling. Zowel bij de talentstromen als bij onderwijs in de klas. Indien nodig werf je freelance kunstvakdocenten.  
 • Je coördineert en begeleidt activiteiten van A tot Z. Van aanvraag tot eindevalutie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, ondersteuning en bewaking van het proces en de administratieve afhandeling.  
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en rapporteert over de optimalisatie en aanpassing van het beleid en processen op het gebied van Talentontwikkeling. Onze visie op Talentontwikkeling is hierbij jouw uitgangspunt. 
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onderwijs en cultuurinstellingen op het gebied van talentontwikkeling. 
 • Je werkt samen met culturele instellingen in Eindhoven en onderhoud je netwerk.  
 • Je vervult de rol van eventmanager tijdens activiteiten van de Circle of talent en andere evenementen op het gebied van talentontwikkeling. 
 • Je enthousiasme voor de projecten en je werk bij CKE zie je terug in de promotie van je projecten door het schrijven van artikelen, berichten en/of teksten voor social media internet, brochures etc. 
 • Je woont scholingsbijeenkomsten en afdelingsoverleggen bij.  

Dit ben/heb jij

 • Je bent een procesbewaker met vooruitziende blik, signaleerd en ziet kansen.       
 • Je hebt over een regionaal en lokaal netwerk binnen het kunstonderwijs. 
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijv kunsthogeschool, pabo, lerarenopleiding) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring 
 • Je hebt kennis en smult van ontwikkelingen binnen Talentontwikkelings programma’s het onderwijs en het culturele veld.  
 • Je communiceert makkelijk en in begrijpelijke taal, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je bent een uitstekende onderhandelaar en adviseur. 
 • Je hebt een natuurlijke coachende stijl.  
 • Je ziet kansen en uitdagingen en gelooft in de missie van CKE.  

Bij CKE vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom is er veel aandacht en ruimte voor begeleiding, ontwikkeling en scholing. Laten we samen groeien en ontwikkelen!  

Dit bieden wij jou 

 • Een functie (0,5 fte) Coördinator Talentontwikkeling  
 • Deze functie is ingedeeld in schaal 8. Je salaris bedraagt daarom maximaal €4.451,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) 
 • De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie zijn van toepassing. Meer informatie hierover vind je op cultuurconnectie.nl.  
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 

Over CKE  

CKE is hét Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om kunst en cultuur te beleven en te beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat kunst en cultuur essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. Lees meer over CKE en volg ons op social media!  

Dit zijn jouw toekomstige collega’s 

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega’s! Je komt terecht in een warm bad, beloofd.  

Meer weten over deze vacature? 

Neem dan contact op met Kayleigh Beekx, onze personeels- en salarisadministrateur. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040-216 32 60.  

Word jij onze nieuwe collega? 

Reageren kan t/m vrijdag 12 januari 2024 Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl. Zien we op basis daarvan genoeg raakvlakken? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie op 18 januari 2024. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen we je om een casus te maken waarna we samen hierover in gesprek gaan. We kijken uit naar jouw sollicitatie!