Vacature: Communicatieadviseur

0,8-1,0 fte 

Je wilt dat iedereen de kans krijgt om van kunst en cultuur te genieten. Je vindt het zó leuk dat je dit het liefst met heel Eindhoven deelt! Met jouw scherpe inzicht in doelgroepen en communicatiekanalen weet je precies hoe je dit aanpakt en hoe je zoveel mogelijk inwoners bereikt. Ook staat er een leuke en uitdagende tijd voor de boeg. Achter de schermen werken we aan een nieuwe visuele identiteit én website. Wil jij daaraan bijdragen? Lees snel verder en kom erachter of deze baan bij jou past!

Reageren kan t/m 15 januari 2024. Stuur jouw LinkedIn-profiel of CV naar Kayleigh Beekx. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040- 216 32 60 of mail naar sollicitatie@cke.nl. Zien wij net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen wij jou uit voor een nadere kennismaking. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen wij je om een casus te maken.  

 

Dit ga je doen

Als communicatieadviseur bij CKE heb je een divers takenpakket. Geen enkele dag is hetzelfde. Samen met de andere communicatieadviseur en de directiesecretaris rapporteer je aan de directeur-bestuurder. Dit ga je doen:

 • Adviseren en ondersteunen van het management: Je voorziet het management van waardevol advies en ondersteuning met betrekking tot de communicatie van onze strategie, programma's en activiteiten.
 • Communicatieplannen en -begrotingen opstellen: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van communicatieplannen, -activiteiten en -begrotingen, en stemt deze af met de opdrachtgever.
 • Marketingcommunicatiemix bepalen: Je bepaalt welke marketingcommunicatiemiddelen, -kanalen en -boodschappen het meest geschikt zijn op basis van doelgroepen en doelstellingen.
 • Content creëren: Je creëert content voor de kanalen van CKE. Een Instagram reels van een leuke cursus? Een interview met een samenwerkingspartner? Jij weet er raad mee!
 • Onderhoud van contacten: Je onderhoudt zowel formele als informele contacten met vertegenwoordigers van doelgroepen, media en belangenorganisaties.
 • Coördineren van externe activiteiten: Je coördineert de uitvoering van activiteiten door derden, zoals websitebeheer, online campagnes, ontwerp, DTP en drukwerk.
 • Schrijven en redigeren: Je stelt effectieve online en offline communicatie-uitingen en persberichten op, of je redigeert deze om ervoor te zorgen dat ze de juiste boodschap overbrengen.
 • Coördineren van marktonderzoek

 

Dit ben/heb jij

 • Je hebt een afgeronde, relevante HBO-opleiding (o.a. Communicatie).
 • Je hebt actuele kennis van en ruime ervaring op het gebied van Communicatie 
 • Je hebt een vlotte pen, een scherp inzicht in verschillende doelgroepen en een proactieve persoonlijkheid 
 • Je hebt affiniteit met Kunst & Cultuur en wilt meewerken aan een leuke en creatieve leeromgeving.

Bij CKE vinden wij persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom is er veel aandacht en ruimte voor begeleiding, ontwikkeling en scholing. Laten wij samen groeien en ontwikkelen.

Dit bieden wij jou

 • Een functie (0,8- 1,0 fte) als Communicatieadviseur
 • Deze functie is ingedeeld in schaal 10. Je salaris bedraagt daarom maximaal  €4.646 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in een dynamische en culturele omgeving.
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team binnen een inspirerende werkomgeving.
 • De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie zijn van toepassing. Meer informatie hierover vind je op cultuurconnectie.nl.
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Over CKE

CKE (Cultuur en Kunst Eindhoven) wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat kunst en cultuur essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. 

Over CKE

CKE (Cultuur en Kunst Eindhoven) wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om cultuur en kunst te beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat kunst en cultuur essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. 

Meer weten over deze vacature?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Kayleigh Beekx, Personeels- en Salarisadministrateur van CKE. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040- 216 32 60 of mail naar sollicitatie@cke.nl.  

Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan t/m 15 januari 2024. Stuur jouw LinkedIn-profiel of CV naar sollicitatie@cke.nl. Zien wij net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen wij jou uit voor een nadere kennismaking met CKE. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen wij je om een casus te maken.