CKE levert in Eindhoven en haar regio een unieke bijdrage door het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur! Daarom willen we álle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, inkomen, religie of seksuele geaardheid. Dit doen wij volgens de drie strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. Vanuit onze organisatie, die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.

De stafafdeling Projectorganisatie & advies vervult de 2e lijnfunctie op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. De medewerkers verrichten adviserende, ondersteunende en/of monitorende werkzaamheden ten behoeve van de interne organisatie en externe vertegenwoordigers van culturele en maatschappelijke organisaties.

We zoeken voor de afdeling Projectorganisatie & advies een creatieve en verbindende:

Coördinator Talentontwikkeling (0,6 - 0,8 fte)

Als Coördinator Talentontwikkeling ontwikkel, coördineer en realiseer je samen met jouw collega’s een CKE-breed beleid op het gebied talentontwikkeling. Je volgt, signaleert en analyseert relevante ontwikkelingen in het culturele veld en het kunstonderwijs op het gebied van talentontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren, uitvoeren en verantwoorden van het talentontwikkelingsprogramma van CKE. 

Je bouwt aan en onderhoudt relaties met interne en externe belanghebbenden en legt verbindingen tussen het culturele en onderwijsveld. Voor jouw collega’s en vertegenwoordigers van culturele en onderwijsinstellingen ben je een natuurlijke sparringpartner. Je rapporteert aan de manager Projectorganisatie & Advies.

Functieprofiel

Onze nieuwe collega voor deze uitdagende functie:

 • heeft een visie op het gebied van de ontwikkeling van kunstzinnig talent in de veranderende maatschappij;
 • ontwikkelt samen met collega’s een organisatiebreed beleid voor talentontwikkeling;
 • adviseert op het gebied van talentontwikkeling de interne organisatie en externe vertegenwoordigers van onderwijs- en culturele instellingen; 
 • bouwt, stimuleert en onderhoudt relaties met interne en externe belanghebbenden;
 • ziet kansen en bevordert mogelijkheden voor culturele en onderwijspartners om aan te haken bij het talentontwikkelingsprogramma;
 • beheert en kent subsidie- en sponsorgelden toe aan kunstzinnig talent;
 • bewaakt de voortgang, de kwaliteit, de begroting en de resultaten van het talentontwikkelingsprogramma;
 • draagt zorg voor financiële en inhoudelijke verantwoording en rapportages naar subsidieverstrekkers; 
 • verricht promotionele en wervingsactiviteiten.
 • communiceert makkelijk en in begrijpelijke taal zowel mondeling als schriftelijk; 
 • is als persoon ondernemend, creatief, resultaatgericht en verbindend. 

Concreet heb je:

 • een afgeronde HBO-opleiding (Kunsthogeschool, etc.); 
 • kennis van ontwikkelingen binnen het (kunst-)onderwijs en culturele veld;
 • een regionaal en lokaal netwerk binnen culturele en onderwijsinstellingen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal €4.024,= bruto per maand op basis van een full time dienstverband (schaal 8).
 • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.

Solliciteren

Meer informatie over CKE is te vinden op deze website. Informatie over de functie kun je krijgen bij de directeur-bestuurder Karin Visser, telefoon 06-15409527. Wij nodigen je uit om jouw motivatie en cv vóór 15 maart 2021 per e-mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 19 maart 2021.

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.