Vacature: Beheerder

0,5fte

Cultuur & Kunst Eindhoven zoekt een Beheerder met oog voor Veiligheid en Gastvrijheid. Ben jij een flexibele en ervaren spin in het web die van cultuur houdt? Dan maken we graag kennis met je! 

Reageren kan t/m 30 juni 2024 Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl .Zien we net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en een kop koffie.

 

 

Dit ga je doen

Als Beheerder van de afdeling services ben jij samen met nog vier andere collega’s de spil van onze locatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons pand, zorgt dat alles op rolletjes loopt en staat altijd paraat om onze bezoekers te verwelkomen en te ondersteunen veiligheid staat daarbij hoog in het vaandel. Jij zorgt ervoor dat onze ruimtes veilig en toegankelijk zijn voor iedereen. 

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?    

We zoeken een Beheerder met een hands-on mentaliteit en een passie voor kunst & cultuur. Ervaring in facilitair management is een pluspunt, maar bovenal zijn we op zoek naar iemand die enthousiast is, communicatief vaardig en een echte teamspeler en gastvrij.  

  • Je bent flexibel, hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. 
  • Een relevante Mbo-opleiding, (voorkeur facilitair medewerker niveau 4) 
  • In bezit van functie gerelateerde certificaten (BHV en HACCP) of bereid deze certificaten te behalen 
  • In bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel i.v.m. het zelfstandig openen en sluiten van het pand   
  • Je bent gewend om in wisselende dag-, avond- en weekeinddiensten te werken 
  • Bezit je de basisvaardigheden van Office 365 (Word, Exel, Outlook) 

Hoe ziet de afdeling Services eruit?    

Binnen de afdeling Services werken vijf Beheerders en de Coördinator vrijwilligers en verhuur.   

De Facilitair manager is de leidinggevende over deze afdeling.   

Over CKE: 

CKE ademt kunst en cultuur. We zijn de motor achter talloze inspirerende projecten in de wijken en buurten van Eindhoven. Of het nu gaat om kunstlessen op scholen, workshops in ons pand aan de Pastoor Petersstraat of ondersteuning van amateurkunstverenigingen, wij zijn erbij! 

Aan de Pastoor Petersstraat werk jij in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze slogan is dan ook: Creativiteit voor iedereen.  

Wat bieden wij? 

Naast een dynamische werkomgeving bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij CKE kom je terecht in een hecht team waarin jouw talenten tot bloei kunnen komen en waarin we samen werken aan een bruisende culturele gemeenschap. 

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing.  
  • Het salaris bedraagt maximaal €3.069,- = bruto per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur) (schaal 5).     
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, na deze periode is er uitzicht op een vaste aanstelling.  

Enthousiast geworden? 

Reageren kan t/m 30 juni 2024 Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl .Zien we net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en een kop koffie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We zoeken onze nieuwe collega graag zelf!