Talentontwikkeling

Heb je een bijzondere aanleg voor muziek, dans of theater? Wil je je talent verder ontwikkelen? En heb je behoefte aan extra aanbod en verdieping binnen jouw discipline? Dan heeft CKE jou heel wat te bieden.

CKE wil je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We beschikken over een locatie met muzieklokalen, dansstudio’s, ateliers, theaterzaal en overige faciliteiten voor de cursisten. De docenten van CKE zijn professioneel opgeleid aan kunstvakscholen en hebben veel ervaring. CKE biedt een veilige leeromgeving op een prettige locatie en is dichtbij door de centrale ligging in Eindhoven. Daarnaast werkt CKE samen met diverse partijen of andere vakdocenten.

KunstKlas
Binnen dit project werkt CKE samen met het Sint-Joriscollege, de enige erkende cultuurprofielschool in Eindhoven. We bieden specialisaties voor jongeren met bijzondere belangstelling voor muziek, dans, drama of beeldende vorming. Deze leerlingen krijgen op het Sint-Joriscollege een eigen programma. Meer informatie vind je op de website van het Sint -Joriscollege. Je kunt ook contact opnemen met de school. 

Voor meer informatie over de talentontwikkeling, kun je contact opnemen met Nicole Mokveld, via nicole.mokveld@cke.nl

MUZIEK

Talentstroom Muziek
Voor kinderen en jongeren met een bijzondere aanleg voor muziek, veel doorzettingsvermogen en discipline. Als talent moet je toelating doen en kunnen wij jou veel extra’s bieden. Het programma bestaat uit klassikale lessen theorie/solfège, samenspel en projecten. De toelatingen met motivatiegesprekken zijn rond de examenweek in juni.

DANS

Talentklas 
Een klas voor kinderen in groep 5 t/m 8 met een bijzondere aanleg voor dans. Ze volgen een danspakket bestaande uit Klassiek ballet, Moderne dans en 12 weken Danslab.
Leerlingen van de dansschool worden geselecteerd door de docenten. Leerlingen van buiten de dansschool komen eerst een proefles doen, waarbij de docent bekijkt of het kind in de talentklas past. Deze proefles is op dinsdag 25 augustus van 16.00 tot 18.15 uur. De kinderen volgen dan een Klassieke les en een Moderne dansles.

Talentstroom
Een pakket op maat voor jongeren vanaf 12 jaar met een bijzondere aanleg voor dans en de ambitie om misschien naar een dansacademie te gaan.

THEATER

Talentstroom theater
Ook dit seizoen is er weer het speciale talentenprogramma: de Talentstroom theater. Dit programma is ontwikkeld voor een kleine groep jongeren die bovengemiddeld talent én motivatie laten zien. De lat ligt hoog en jouw ontwikkeling staat centraal. Dit gebeurt door individuele aandacht en intensieve begeleiding. Om hier aan deel te nemen meld je je aan bij de docenten en word je uitgenodigd voor een intake.

Deel dit met je vrienden via: