zondag 8 december 2019

Smokin' Solos 2019

Eindhovens jazz solistenconcours

Op zondag 8 december 2019 vindt de tweede editie van Smokin’ Solos plaats, een solistenconcours voor jazzmuzikanten en zangers.

Negen instrumentalisten en vocalisten van uiteenlopende leeftijden en niveaus treden deze middag op in CKE’s concertzaal. Zij worden begeleid door de fantastische bigband Eindhoven Jazz Orchestra, die ook voor de arrangementen zorgde.

Deelnemers
Kai Bodewitz, zang
Yvonne Davans, zang
Mariëlle Giezen, zang
Sara-Joan van der Kallen, zang
Dirk Neerhoff, mondharmonica (chromatisch)
Lucas Neerhoff, zang
Coen van Rooij, piano
Frits Steeghs, drums
Enzo Verhoeven, zang

Prijzen en jury
De winnaar van de juryprijs van Smokin' Solos verdient een arrangement naar keuze en een optreden met een bigband op een mooie plek in Eindhoven. Daarnaast is een publieksprijs te winnen: de Rinus Raaijmakers Award. Nieuw dit jaar is de aanmoedigingsprijs; wie deze prijs wint, krijgt een masterclass aangeboden. De jury bestaat uit de leden van het Eindhoven Jazz Orchestra en hun dirigent.

Bezoekersinformatie
Smokin’ Solos vindt plaats op zondag 8 december 2019 in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis.

Smokin’ Solos is en een initiatief van Eindhoven Jazz Orchestra, Jazzworks Eindhoven en CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie.

Deel dit met je vrienden via: