woensdag 17 maart 2021

CKE zoekt Koning voor 1 dag 

CKE gaat de komende weken op zoek naar bijzonder Eindhovenaren. Mensen die hun buurt fijn, leefbaar en bijzonder maken. Eentje van hen wordt op Koningsdag 2021 de Koning voor 1 dag.  

Koning voor 1 dag is een initiatief van CKE in samenwerking met De Effenaar, Buurtcultuurfonds Woonbedrijf en gemeente Eindhoven. De koningen gaan in verschillende rondes de strijd met elkaar aan in een online quiz. De grote finale is op Koningsdag.

Nomineren
Alle Eindhovenaren kunnen tot 3 april hun held nomineren via Facebook en Instagram. Op Koningvoor1dag.nl leesje precies hoe je dat moet doen. Je ziet ook een overzicht van alle genomineerden. 

Iedereen een beetje koning 
Uiteraard trekken we op Koningsdag ook live de wijken in met een aantal mooie tronen, lakeien en fotografen. Mensen worden koninklijk op de foto gezet en een krijgen een bijzondere versie van het Wilhelmus te horen of te zien, uitgevoerd door Eindhovense verenigingen en artiesten. De tronen worden de komende weken gemaakt door Eindhovense scholen.  

Meedoen? 
We zoeken nog verenigingen die mee willen doen. Wil jij op een bijzondere manier het Wilhelmus vertolken? Meld je dan snel aan en geef je idee door. Uiteraard houden we wel de dan geldende coronamaatregelen in acht. 

Aanmelden kan bij Sandra.vangerwen@CKE.nl