zondag 11 december 2022

KLM Urban Trail Eindhoven

Sportieve run door CKE

Goed nieuws voor sportievelingen die Eindhoven op een bijzondere manier willen ontdekken in de winter. De inschrijving van de KLM Urban Trail Eindhoven is geopend. Het evenement vindt plaats op zondag 11 december en loopt dit jaar ook dwars door CKE.  Extra leuk: Het Jeugdatelier van Shelly Lapre en Floor Haaksman werkt aan een expositie die ge├»nspireerd is op de KLM Urban Trail. Deze expositie zal tijdens de run te zien zijn!

Stad ontdekken  
Tijdens de KLM Urban Trail Series ontdekken lopers de stad anders dan anders. Ze lopen namelijk dwars door gebouwen heen. "Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen", zegt Lars Mulder van organisator Golazo.  

Toegankelijk voor iedereen  
De KLM Urban Trail Eindhoven is een toegankelijk evenement voor iedereen. "Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden; 5 en 10 km. Daarbij is er ook voldoende tijd om te genieten van de locaties en gave foto's te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen."

Kijk voor meer informatie op UrbanTrailSeries.

 

KLM Urban Trail Eindhoven