zondag 24 april 2022

Eindje AAN | Wasven Festival

Natuur en cultuur in één festival

Op zondag 24 april is de allereerste editie van het Wasven Festival. Een Cultuur en natuur Festival georganiseerd door CKE en ’t Wasven. Vor jong en oud, in en om de boerderij en tuinderij van 't Wasven. Deze eerste editie staat in het teken van vogels en insecten. Ga mee met een natuurwandeling door het Wasvengebied en leer alles over de natuur in eigen stad. Of leer alles over natuurlijk imkeren tijdens een bijenlezing.

Laat je ondertussen verrassen door de klanken van Popkoor Sway, kom in sprookjesachtige sferen met de buikdansers van Ana danst of laat je meevoeren door de energie van de Kpop dansers. Waarna er tijdens of na afloop geproefd kan worden van het allernieuwste Wasvenbier (gebrouwen door de Stadsbrouwerij) met boekweit van de akkers van de boerderij.

Ook voor kinderen staan er allerlei leuke activiteiten en spellen op het programma. Met onder andere een vogelwandeling waarin je het gefluit van verschillende vogels leert herkennen.

Kom op 24 april gezellig langs tussen 13:00 en 17:00 uur en laat je verrassen.

Cultureel programma

13.00 tot 14.00 uur Popkoor Sway

14.15 tot 14.45 uur Gumtree, piano, zang duo met zeer diverse herkenbare covers

14.45 tot 15.00 uur Buikdans en Kpop - Ana danst

15.15 tot 16.15 uur Eindhovense Popband Beez  Beez

Meer informatie

Op www.wasven.nl vind je het hele programma. Volgende edities zijn op 29 mei, 25 september en 23 oktober. Zet ze vast in je agenda!

Eindje AAN

Het Wasven festival is een activiteit in het kader van Eindje AAN. Eindhoven heeft een rijk amateurkunstveld waar we trots op zijn. Door Eindje AAN zetten we de amateurkunst in de spotlight en gebruiken we de stad als podium voor verschillende mooie activiteiten, waar iedereen van kan genieten. Lees meer over Eindje AAN en hoe jij een boost kunt geven aan het kleurrijke amateurkunstveld in de stad.