zondag 12 mei 2019

Storioni Academy 2019

Workshopdag kamermuziek

Speel jij al jaren viool, ben je net begonnen in een fluitkwartet of loop je gewoon hard voor kamermuziek?
Dan is deze unieke Storioni Academy Workshopdag zeker iets voor jou!
Het beroemde Storioni Trio en gerenommeerde muziekdocenten geven workshops bomvol inspiratie om het ensemblespel nóg beter in de vingers te krijgen.

Workshopdag
Het workshopprogramma is er voor kamermuzikanten van alle leeftijden. Er worden workshops gegeven aan bestaande ensembles en aan ensembles die voor deze dag zijn samengesteld. Je kunt je dus opgeven als solist of als ensemble (minimaal een trio). De Workshopdag bestaat uit twee dagdelen die met een presentatie in de concertzaal worden afgesloten.

Locatie
CKE, Pastoor Petersstraat 180 Eindhoven.

Programma
10.00-12.30 uur workshop
12.30-13.00 uur lunch
13.00-15.45 workshop
16.00-17.00 afsluitend concert

Inschrijven workshopdag
Jouw ensemble wordt door je docent aangemeld. Daarnaast moet je jezelf nog aanmelden via de link: cke/tickets. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 mei, maar bij te veel aanmeldingen bepaalt de organisatie de plaatsing.

Kosten deelname
Deelname per persoon is € 15, inclusief € 1 servicekosten.

Storioni nacht
Daarnaast mogen alle deelnemers gratis de Storioni nacht op zaterdag 25 mei in het muziekgebouw te Eindhoven bijwonen. Na inschrijving volgt hier meer informatie over.

Meedoen met Out There op zaterdag 18 mei
Naast deze fantastische workshopdag is het Storioni Trio ook nog op zoek naar 200 muzikanten die op zaterdag 18 mei mee willen doen aan het nieuwe Out There programma.
Na 11 succesvolle edities van het Storioni kamermuziekfestival, gaat de opzet van het festival veranderen.
Van een event in meerdere steden, keert het festival nu terug naar de oorsprong, naar Eindhoven. Het kent dit jaar zowel een binnen- als en een buitenprogramma.
In Here (voornamelijk in het Muziekgebouw) en Out There.
Het Out There programma zal plaatsvinden op 18 mei in de binnenstad van Eindhoven:
op ±10 locaties in de stad zullen er op spannende plekken podia worden gecreëerd voor muzikanten. Mocht je hierin geinteresseerd zijn kun je je aanmelden via www.storioni-festival.nl.

De Storioni Academy Workshopdag is een educatieve samenwerking tussen het Storioni Festival, CKE en diverse docenten en partners.

Deel dit met je vrienden via: