zaterdag 30 november 2019

Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De programmering bestaat uit:

  • Lennert Klaui is een verhalenverteller. Deze 20-jarige singer-songwriter uit Helmond vertelt soms over zichzelf, maar het liefst observeert hij de wereld om zich heen. Die vangt hij in verstilde gitaarliedjes in de stijl van Jeff Tweedy en Conor Oberst - songs als korte verhalen, waarin Lennert personages opvoert die immer zoekende zijn. Sinds 2017 studeert Lennert songwriting aan de Rockacademie in Tilburg.
  • One Hoop is een jazzband van CKE onder leiding van bandcoach Joska Ligtenberg. Deze band brengt jazz op een toegankelijke manier ten gehore.
  • RE-Phil: rock, blues en meer. Deze band speelt geen één-op-één covers, maar gebruikt bestaande nummers als solide basis voor een eigen sound.
  • Highway Orange is een Nederrockband en bewandelt niet-alledaagse muzikale paden. Vuige Nederrock over de uitdagingen des levens.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: