zondag 29 september 2019

Muziek met Smaak

Gezellig, gezond genieten voor jong en oud op het Wasven

Muziek met Smaak is een evenement voor iedereen die zin heeft in een gezellige, lekkere én muzikale nazomer zondagmiddag.

Het is laagdrempelig, bedoeld om elkaar te ontmoeten en laat je kennismaken met nieuwe smaken eten. Ondertussen plof je lekker neer om te genieten van live instrumentale muziek. Muziek met Smaak laat je ook ontdekken en doen. Je kunt er kennismaken met het eten van de toekomst, er zijn demonstraties, proeverijen en je kunt er gezellig borrelen.

Kindvriendelijk
Natuurlijk is er ook gedacht aan de kinderen. Zij kunnen zich heerlijk uitleven in de Kindermuziektuin, vol met muzikale installaties en spellen om uit te proberen. Muziekdocenten van CKE laten kinderen in de instrumentengalerij kennismaken met verschillende muziekinstrumenten.


Fragment uit 'De koning is muziek' (Daniel Willems)

Voorstelling
Ook spelen onze muziekdocenten de voorstelling De koning is (mu)ziek:

De Muziekkoning van CKE heeft een vervelende aandoening. Als hij te weinig muziek hoort, wordt hij somber. Zó bedroefd dat hij geen goede Muziekkoning meer kan zijn. Gelukkig is er muziek die uit een mysterieuze kist komt, maar zijn lakei heeft snode plannen... Kan de Muziekkoning nog wel koning blijven? Kom kijken en luisteren naar deze voorstelling voor het antwoord!


En als de kinderen honger en dorst krijgen? Dan kunnen ze hun eigen appelsap en chips maken.

Bezoekersinformatie
Muziek met Smaak vindt plaats in het groene hart van De Wasvenboerderij aan de Celebeslaan 30 in Eindhoven. Datum: zondag 29 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Deel dit met je vrienden via: