donderdag 1 oktober 2020

Veiling schilderij Theo Maassen

Benefietavond voor the Circle of Talent Eindhoven

Online veiling schilderij Theo Maassen en andere werken voor het goede doel

Helaas hebben wij moeten besluiten door de verscherpte coronamaatregelen om het Benefietdiner Circle of Talent Eindhoven op donderdag 1 oktober te annuleren. De veiling gaat online door via ons Instagram account. Op vrijdag 2 oktober komt het eerste werk, het schilderij van Theo Maassen, gemaakt door Marjan Khosravi en gesigneerd door Theo, online.

In de komende drie weken t/m 26 oktober bieden we nog zes andere werken aan ter veiling. Wil je deze werken live zien? Kom dan naar CKE en bekijk de tentoonstelling van deze werken. Kijk hier voor de openingstijden en het coronaprotocol.

Abonneer je op ons Instagram account om op de hoogte te blijven: Iedere werkdag om 17 uur actualiseren we het hoogst geboden bedrag onder het werk. Bied mee voor het goede doel, de Circle of Talent Eindhoven, via DM of email: elke.veltman@cke.nl Zie hier de veilingvoorwaarden. Bedragen zijn excl. BTW.

Op 1 oktober 2020 vindt de benefietavond voor de Circle of Talent Eindhoven plaats bij CKE.

Tijdens deze avond zal Theo Maassen aanwezig zijn als ambassadeur van dit goede doel, waarbij wij kinderen de kans geven hun kunstzinnige en creatieve vermogens verder te ontwikkelen.

Toeval wil dat tijdens een bezoek van onze directeur aan het Living Museum 040, haar oog direct viel op dit prachtige werk van de Iraanse kunstenaar Marjan Khosravi, één van de hoofdpersonen uit de ‘Circle of Talent’-film die momenteel in de maak is. Ter plekke werd het idee voor de veiling geboren. We veilen dit werk, gesigneerd door Theo, tijdens de benefiet op 1 oktober om 19 uur voor de Circle of Talent Eindhoven. Mis deze kans niet en maak de cirkel rond!

Wil je bijdragen en via livestream meebieden? Neem dan contact op met Elke Veltman via elke.veltman@cke.nl en lees de veilingvoorwaarden.

 

INFORMATIE SCHILDERIJ

Naam: 'Vredesring' 2020

Door: Marjan Khosravi

Specificaties: 60 x 80 cm, acryl op doek

Veiling schilderij Theo Maassen