zondag 16 augustus 2020

CU@Sunrise

Muziek aan tafel @ Groendomein ’t Wasven

Terrasoptredens: cultuur aan tafel. Geniet van akoestische muziek in de natuur. Lokale artiesten, solo, ensemble of orkest.

 

CU@Sunrise

Voor alles is er een eerste keer. Speciaal voor het zomerprogramma is het passievolle eigen werk ‘unplugged’! De heren van CU hebben ook nog eens covers meegenomen voor een heerlijk zonovergoten laid back zondagochtend met hier en daar misschien zelfs wat Poëzie!

Een mengeling van Bluesrock en Indierock, moeilijk in een hokje te plaatsen. Ze zijn vergeleken met New Model Army, Arctic Monkeys en met het stemgeluid van zanger Horvat smaakt het soms naar Roxy Music/Lou Reed/White Lies en zelfs the Doors. En als de remmen losgaan is het pure (velvet) underground.

Maar dit jaar is alles anders. 

Met een klassiek geschoolde beroepsviolist op gitaar in de gelederen, kan CU@Sunrise elk snaarinstrument (ook het akoestische!) aan. De muzikanten van CU@Sunrise hebben in diverse bands in de Eindhovense scene gespeeld, met zanger Horvat als import uit het Westen.

 

Tijd: inloop 10 uur, optreden 11 uur, einde omstreeks 12.30 uur
Kosten: 5,50 euro p.p. voor concert, knapzak en reserveringskosten

Bijzonderheden: min. 2 en max. 4 personen per tafel. In de prijs zit een knapzak met lekkers voor bij de koffie/thee/limonade uit eigen bakkerij. 

 

Ticket info

Deel dit met je vrienden via: