zondag 23 augustus 2020

Sustain

Muziek aan tafel @ Groendomein ’t Wasven

Terrasoptredens: cultuur aan tafel. Geniet van akoestische muziek in de natuur. Lokale artiesten, solo, ensemble of orkest.

 

Sustain

Sustain staat bekend om haar  “acoustic easy listening music”. In een kleine akoestische setting (zanger, zangeres, pianist en bij sommige optredens percussionist) geeft de groep een geheel eigen interpretatie aan Frans- Spaans- Nederlands- en Engelstalige songs van diverse artiesten zoals Mumford & Sons, Bob Dylan, Leonard Cohen, Sting, Simon & Garfunkel en vele anderen. De groep heeft de afgelopen jaren het podium betreden bij een grote diversiteit aan evenementen en gelegenheden in binnen- en buitenland. Het is de passie van de groep om een breed publiek de schoonheid van hun muziekgenre te laten ervaren. Sustain betekent het doorklinken van de muziek lang nadat zij de laatste noten gespeeld hebben…..

Speciaal  voor het publiek van het “Wasven” heeft de groep een programma samengesteld waarin zij, in twee sets van +/- 45 minuten, een breed scala van hun allermooiste nummers ten gehore zullen brengen.

 

Tijd: inloop 10 uur, optreden 11 uur, einde omstreeks 12.30 uur
Kosten: 5,50 euro p.p. voor concert, knapzak en reserveringskosten

Bijzonderheden: min. 2 en max. 4 personen per tafel. In de prijs zit een knapzak met lekkers voor bij de koffie/thee/limonade uit eigen bakkerij. 

 

Ticket info

Deel dit met je vrienden via: