zaterdag 29 augustus 2020

The ministry band en singer-songwriter Reciprocalypse

Muziek aan tafel @ Groendomein ’t Wasven

Genieten van lekkere muziek van lokale (amateur) bandjes: van folk tot cover en van jazz tot pop. Alle bands spelen semi-akoestisch in het groen.
 

The ministry band en singer-songwriter Reciprocalypse

Reciprocalypse is het artiestenalias van Geertje van Raak, een singer-songwriter met een voorliefde voor vocale harmonieën uit oude muziek. In haar liedjes vind je daarom ook zanglijnen terug uit haar ervaring als koorzanger, evenals tekstuele thema's uit haar achtergrond als filosoof. Het resulteert in reflectieve liedjes met een vloeiende pianobegeleiding.

The Ministry is een band die pop / rock covers speelt vol groove en energie. Normaal spelen ze versterkt maar voor deze gelegenheid zetten ze een akoestische set in elkaar met volledige bezetting. Hierbij wordt de zang verzorgd door Noortje Boekenoogen, gitaar door Marnix van Wijland, piano en gitaar door Job Savelsberg, akoestische bas door Pim Meijer en Cajon door Ruben Verkade.

 

Tijd: inloop 15 uur, optreden 16 uur, einde omstreeks 17.30 uur
Kosten: 5,50 euro p.p. voor concert, borrelmand en reserveringskosten 

Bijzonderheden: min. 2 en max. 4 personen per tafel. In de prijs zit borrelmand met brood en smeersels/tapenade uit eigen bakkerij en tuinderij. 

Ticket info

The ministry band en singer-songwriter Reciprocalypse
Deel dit met je vrienden via: