zaterdag 30 november 2019

Gedichten schrijven voor Sinterklaas

workshops voor kinderen (10-14 jaar), jongeren (15+) en volwassenen

 

Workshop sinterklaasgedichten schrijven (kinderen 10-14 jaar)

 
Ben jij al een hulpsinterklaas? Hebben jullie bijvoorbeeld lootjes getrokken en wil je een mooi gedicht schrijven bij je surprise? Kom meedoen met deze toffe workshop! Je leert gedichten schrijven zoals de échte Sinterklaas dat doet. Aan het eind ga jij met je zelfgeschreven gedicht naar huis!
 
Voor sommige kinderen is het misschien wel de eerste keer dat ze zelf een gedicht schrijven. In deze workshop leer je hoe je dat aanpakt. Hoe leuk is het om een familielid, klasgenoot of vriend(in) te verrassen met een origineel en goed geschreven gedicht?
 
Sinterklaas is een feest en deze workshop dus ook! We bedenken of we ons lootje in het zonnetje willen zetten of dat we diegene juist een beetje willen plagen ;-) Misschien is hij of zij wel heel goed in Fortnite of een enorm zangtalent, en kun je dat in het gedicht zetten?
 
 
De workshop begint met een stuk groesples met inleidende 'theorie' over hoe je kunt dichten zoals Sinterklaas. Daarna gaat iedereen aan de slag en geeft de docent persoonlijke tips.
 
Alle informatie op een rijtje
Datum: zaterdag 30 november 2019
Tijd: 11.00 - 12.30 uur
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven
Docent: Matthias Valk
Doelgroep: kinderen van 10 t/m 14 jaar
Meebrengen naar de workshop: pen en papier
Prijs: € 15 (excl. € 1 servicekosten)
Ticket bestellen: cke.nl/tickets
 

 

Workshop sinterklaasgedichten schrijven (jongeren 15+ en volwassenen)

 
Voor alle hulpsinterklazen in de familie: kom gezellig samen gedichten schrijven! Hebben jullie al lootjes getrokken en wil je een mooi gedicht schrijven bij je surprise? Kom meedoen met deze toffe workshop! Je leert gedichten schrijven zoals de échte Sinterklaas dat doet.

Sinterklaas staat voor de deur en niet iedereen vindt het makkelijk om zelf een gedicht te schrijven. Hoe leuk is het dan om samen met je vader, moeder of het hele gezin een workshop te volgen zodat je iemand kan verrassen met een origineel en goed geschreven gedicht? Als je nog niet wil verklappen wie je hebt, geen probleem! Wij kunnen heel goed een geheim bewaren ;-) Uiteraard zijn ook individuele deelnemers van harte welkom.
 
Sinterklaas is een feest en deze workshop dus ook! Wil jij je lootje in het zonnetje zetten of juist een beetje plagen? Na de inleidende 'theorie' over hoe de échte Sinterklaas gedichten schrijft, ga je aan de slag. De docent geeft iedereen persoonlijke tips. In deze workshop worden jong en oud expert op het gebied van sinterklaasgedichten. Je gaat sowieso met een af gedicht naar huis!
 
Alle informatie op een rijtje
Datum: zaterdag 30 november 2019
Tijd: 13.00 - 14.30 uur
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven
Docent: Matthias Valk
Doelgroep: jongeren vanaf (circa) 15 jaar en volwassenen
Meebrengen naar de workshop: pen en papier of laptop
Prijs: € 15 (excl. € 1 servicekosten)
Ticket bestellen: cke.nl/tickets
Deel dit met je vrienden via: