donderdag 21 november t/m maandag 16 december 2019

Expo cursisten zeefdruk

werk van (ver)gevorderde cursisten

Van 21 november t/m 16 december 2019 is het werk van CKE's (ver)gevorderde zeefdrukcursisten te bewonderen in een expositie. In de expositie wordt recent werk getoond van de cursisten van drie groepen zeefdrukkers. Ze werken eenmaal per week in het zeefdrukatelier om hun werk verder te ontwikkelen en te experimenteren.

De zeefdruktechniek biedt ontelbare mogelijkheden. De cursisten hebben een diversiteit en eigenheid ontwikkeld in hun werk, zowel inhoudelijk als technisch. Dat zie je terug in deze interessante expositie.

De exposanten zijn: namen volgen z.s.m.

Opening
Op donderdag 21 november wordt de expositie om 19.00 uur geopend door docent Ingrid Simons. Bezoekers zijn van harte welkom om deze feestelijk opening, die tot 21.00 uur duurt, bij te wonen. Na de opening is er gelegenheid om de expositie te bekijken en de makers te spreken.

Verkoop
Deze expositie valt grotendeels samen met de jaarlijkse verkooptentoonstelling van de beeldend cursisten van CKE, die van 19 november t/m 21 december loopt. Heb je interesse in de aankoop van een zeefdruk of ander beeldend werk, dan is een bezoek aan CKE meer dan de moeite waard.

Bezoekersinformatie
De zeefdrukexpostie wordt geopend op donderdag 21 november om 19.00 uur. Daarna is deze tijdens openingsuren te bezichtigen t/m maandag 16 december 2019 op de 1e verdieping van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De toegang is gratis.

Deel dit met je vrienden via: