vrijdag 24 januari 2020

Café C Live! Pubquiz

Waar je weekend start!

Café C Live! is het leukste vrijdagavondcafé van Eindhoven met muziek, live entertainment, drankjes en hapjes. Er is elke week iets anders te doen, van Pubquiz met livemuziek tot Top 2000 sing-a-long en van Live Party & Co tot Muziekbingo. Doe, speel en zing mee, laat je hersens kraken, wees creatief en heb plezier. Begin je weekend goed en schuif met vrienden of collega's aan in ons gezellige café!

Pubquiz met livemuziek
Tijdens deze eerste editie van Café C Live! kun je met een team meedoen aan een pubquiz met livemuziek.

Datum
Vrijdag 24 januari van 20.00 tot ca. 23.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Entree
De toegang tot Café C Live! is gratis. Deelname aan de quiz kost € 3 per persoon. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. Je kan je vanaf 19.30 uur inschrijven aan de balie bij de ingang.

Locatie en bereikbaarheid
Café C bevindt zich op de begane grond van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven, op loopafstand van het station. Voor het gebouw is een openbare, niet-bewaakte fietsenstalling. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Kijk op prettigparkeren.nl voor een parkeeradvies.Een heel weekend feest
In 2020 is het 100 jaar geleden dat de Eindhovense Muziekschool werd opgericht en daar begon het allemaal mee voor het CKE van nu. Trots zijn we op ons huis voor amateurkunst en cultuureducatie. Door het jaar heen vieren we ons 100-jarig bestaan met activiteiten in huis, maar ook in en mét de stad Eindhoven, die zelf ook jarig is.

We trappen ons eeuwfeest af met dit weekend vol activiteiten: Café C Live! op vrijdag, de Open dag rondom ons cursusaanbod op zaterdag en de Dag van de Amateurkunst op zondag. Wethouder van Cultuur Monique List-de Roos opent het feestweekend op vrijdagavond.

Deel dit met je vrienden via: