vrijdag 24 september 2021

Eindexpositie CKE-Academie

Vanaf vrijdag 24 september t/m zaterdag 16 oktober is bij het CKE de eindtentoonstelling te zien van de derde lichting van de CKE-academie. De CKE-academie is een vierjarige opleiding in de richting Tekenen & Schilderen, verdeeld in een basisopleiding (eerste en tweede jaar) en een specialisatiefase (derde en vierde jaar). Iedere deelnemer heeft zich gespecialiseerd in een onderwerp dat ge-ent is op mensbeeld, natuur of een conceptueel thema. Kenmerkend aan de CKE-Academie is dat het accent ligt op het persoonlijk proces, het anders en beter leren kijken. De diversiteit die daaruit voortvloeit zie je prachtig terug in dit resultaat; de eindexpositie van drie studenten die in 2017 zijn gestart.

De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 24 september om 15.30 uur, daarna is deze tijdens openingsuren te bezichtigen op de begane grond van het CKE-gebouw aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De toegang is gratis.

Deelnemers: Ton van Schilt, Loes Klein en Hermien Salz.

Ben je door het werk van de academie gegrepen en zou je zelf deze opleiding willen volgen neem dan contact op met Coraline Demos

Lees hier meer over de CKE-academie