Atelierruimte

CKE heeft diverse atelierruimten (of ruimtes), waaronder 1 op de begaande grond, en 3 atelierruimtes op de derde verdieping. 

Atelierruimte 008

Op de begane grond, aan de levendige Pastoor Petersstraat, bevindt zich atelierruimte 008. In deze ruimte bevindt zich een wisselende cursisten expositie. De lichte ruimte is voorzien van een vaste opstelling. In de lichte atelierruimten kunnen allerlei creatieve workshops en trainingen plaatsvinden, bijvoorbeeld na een vergadering in een van onze andere ruimten. 

Maximaal aantal personen: 18 

Atelierruimte 303

Deze grote creatieve ruimte met uitzicht over de skyline van Eindhoven inspireert jou! Atelierruimte 303 wordt vaak gebruikt voor modeltekenen en heeft een verhoging waaromheen schildersezels, of ateliertafels opgesteld kunnen worden. De ruimte is ook geschikt creatieve workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20

Atelierruimte 304

Dit ruime met uitzicht over de skyline van Eindhoven heeft aan twee zijden kamerhoge raampartijen. In het atelier word je ge├»nspireerd door het werk van onze cursisten. Deze creatieve omgeving is geschikt kunstzinnige workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20 


Atelierruimte 305 

Dit is een keramiek atelier. Een grote creatieve open ruimte op de derde verdieping. In het atelier word je ge├»nspireerd door het werk van onze cursisten dat hier te zien is. Deze creatieve omgeving is geschikt kunstzinnige workshops, trainingen, vergadering in een creatieve setting, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, en kinderfeestjes.

Maximaal aantal personen: 20