Workshop fotografie voor beginners

Heb je al ruime ervaring met fotograferen, maar wil je verder de diepte in duiken? Of lijkt het je goed om met andere fotografen te sparren? Volg dan een workshop ‘fotografie voor gevorderden’ bij CKE in Eindhoven. Tijdens zo’n workshop ga je dieper in op de verschillende cameratechnieken, lichtspel, het vertellen van een verhaal en meer! Bekijk onze actuele workshops fotografie voor gevorderden.

Een greep uit ons aanbod

Cursus fotografie voor gevorderden

Stel: je vindt fotograferen erg leuk, maar je wilt er meer uithalen. Dan is een cursus fotografie voor gevorderden ideaal! Tijdens zo’n cursus kun je enerzijds jouw kennis en kunde uitbreiden. Anderzijds ontmoet je andere fotografen en kun je met elkaar ervaringen delen en inzichten uitwisselen. Kortom: een workshop fotografie zorgt voor volop inspiratie! Wat je precies leert tijdens een cursus fotografie voor gevorderden? Dit hangt af van de cursus die je kiest. Bij CKE hebben we namelijk steeds verschillende workshops en cursussen. Deze variëren van portretfotografie tot natuurfotografie en van fotobewerking tot cameratechnieken (meer over licht, diafragma, sluitertijd en iso waarde).

Leer jouw stijl ontwikkelen

Tijdens een workshop fotografie voor gevorderden ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw unieke stijl. Jouw handtekening. Dus: wat onderscheidt jou van jouw collega-fotograferen? Aan welke typische elementen zijn jouw foto’s te herkennen? 

Leren van een ervaren fotograaf

Welke fotografiecursus je ook kiest: bij CKE krijg je altijd les van een ervaren en opgeleide fotograaf. Je kunt met hem of haar sparren én je kunt ideeën, gedachten en technieken uitwisselen met andere cursisten.

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! Ons aanbod voldoet aan de coronamaatregelen en we hanteren corona-protocollen. De lessen starten weer vanaf maandag 6 september 2021.

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.   

Langlopende groepscursussen Fotografie zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee projectweken, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus kies je jouw startmoment (september, januari of april). Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief. ​​​​​​

Alle lessen starten op maandag 6 september 2021. In het cursusjaar van 38 lesweken zijn er twee projectweken, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Tussentijds instromen bij de  groepscursussen is mogelijk, uiteraard alleen als er nog plaats is.

Twijfel je nog over welke cursus je wilt volgen? Of weet je niet zeker of fotografieles iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Voor groepscursussen zijn de proeflessen in principe gratis, voorwaarde is uiteraard wel dat er nog plaats is. De proefles geldt als startdatum van de cursus indien je besluit je voor de groepscursus in te schrijven.

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

→  bekijk het cursusaanbod 

Bij langlopende groepscursussen werken we met een doorlopende inschrijving. Aan het einde van elk cursusjaar wordt via een mailing gevraagd of je in het nieuwe cursusjaar door wilt gaan met deze lessen. We gaan ervan uit dat je je inschrijving wilt verlengen en plaatsen je inschrijving door op het best aansluitende aanbod voor het nieuwe schooljaar. Als je niet wilt doorgaan, kun je je uitschrijven met het uitschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.. Let op: Bij langlopende groepscursussen werken we voor het cursusjaar 2021-2022 voor het laatst met een doorlopende inschrijving.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar 2021-2022. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Heb je een passie voor fotografie en wil je jouw talenten verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een fotocursus voor gevorderden bij CKE in Eindhoven. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier