Workshop fotografie voor beginners

Vind je fotograferen leuk, maar ben je nog nieuw in de fotografiewereld? Volg dan een workshop ‘fotografie voor beginners’ bij CKE in Eindhoven. In zo’n workshop leer je alle basisbeginselen van fotografie. Welke instellingen van de camera zijn belangrijk? Wanneer zijn de omstandigheden het meest optimaal voor een mooie foto? Je leert het allemaal in een workshop fotografie voor beginners!

Fotografie cursus voor beginners

Heb je onlangs een passie ontwikkeld voor fotograferen? Of heb je al langer de ambitie om meer te leren over fotografie? Volg dan een basiscursus fotografie bij CKE Eindhoven. Heel het jaar door bieden wij diverse workshops en cursussen aan. Op die manier is er voor ieder wat wils. Of je nu meer wil leren over camera techniek, portretfotografie, natuurfotografie of lichtspel. Wil jij met andere beginnende fotografen beter leren fotograferen? Dan is een workshop ‘fotografie voor beginners’ zeer geschikt. Het is een laagdrempelige manier om al doende te leren. Je kunt jouw camera leren kennen, je leert meer over de iso waarde en welke camera wanneer geschikt is. Bovendien leer je om de mooiste foto’s te schieten.

Les van een ervaren fotograaf

Je krijgt les van een van onze vakkundige kunstdocenten. Stuk voor stuk zijn ze opgeleid aan een kunstvakopleiding en ze hebben ruime ervaring als het gaat om fotograferen. Met andere woorden: tijdens een workshop ‘fotografie voor beginners’ krijg je handvatten van zeer ervaren fotograferen. 

Vervolgcursus fotografie

Ben je al een fervent fotograaf en heb je zelfs al een aantal fotografie cursussen afgerond? Dan kun je doorstromen naar een vervolgcursus fotografie bij CKE. Tijdens zo’n cursus leer je meer over het ontwikkelen van jouw stijl en het vertellen van een verhaal middels jouw foto’s. 

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.   

Langlopende groepscursussen Fotografie zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten. Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over welke cursus je wilt volgen? Of weet je niet zeker of fotografieles iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

→  bekijk het cursusaanbod 

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je leren om een perfecte foto te maken? Meld je dan aan voor een fotocursus voor beginners bij CKE in Eindhoven. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier