Vacature: directiesecretaris

 

0,6 - 0,8 fte 

Als directiesecretaris ondersteun je de directeur-bestuurder, de raad van toezicht (RvT) en het managementteam (MT). Benieuwd wat jouw werkzaamheden precies inhouden? Lees dan snel verder en kom erachter of deze baan bij jou past!


Reageren kan t/m 5 juni 2023. Stuur jouw LinkedIn-profiel of cv naar sollicitatie@cke.nl. Zien wij net zoveel raakvlakken als jij? Dan nodigen wij je uit voor een kop koffie. Is er een wederzijdse klik? Dan vragen wij je om een keer proef te draaien in een MT-overleg.

 

Dit ga je doen

Je hebt een belangrijke rol in het verzorgen van de informatievoorziening richting de RvT en het MT en zorgt voor de verslaglegging van deze gremia. Jouw focus ligt primair bij de ondersteuning van de directeur-bestuurder. In nauwe samenwerking met de directeur-bestuurder werk je aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van de organisatie. Je zorgt ervoor dat de directeur-bestuurder zich op haar kernwerkzaamheden kan focussen en dat taken adequaat binnen de organisatie worden opgevolgd. Jouw taken in een notendop:

 • Je draagt zorg voor de planning, voorbereiding en aanlevering van stukken voor de RvT en het MT en signaleert belangrijke aandachtspunten.
 • Je notuleert de vergaderingen van de RvT en het MT en stelt notulen, actie- en besluitenlijsten op.
 • Je beheert de agenda van de directeur-bestuurder en stelt prioriteiten in de agenda.
 • Je bewaakt en verzorgt het proces omtrent de voortgang en afdoening van besluiten, gemaakte afspraken en de door de directeur-bestuurder uitgezette opdrachten.
 • Je verzorgt, in opdracht van de directeur-bestuurder, de interne communicatie over genomen besluiten en gemaakte afspraken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en beheer van document managementsysteem en bewaakt de kwaliteit van het systeem en documenten.
 • Je handelt, in overleg met de directeur-bestuurder of geheel zelfstandig, correspondentie af.
 • Je ontwikkelt en bewaakt beleid en processen op het gebied van AVG, klachtenmanagement, governance, inclusie & diversiteit en Fair Practice. 
   

Dit ben/heb jij

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld rechten of directiesecretaresse).
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent sterk in plannen, organiseren en voortgangsbewaking, integer en hebt oog voor kwaliteit.
 • Je bent leergierig en wil meewerken aan een leuke, creatieve leeromgeving.
 • Je kunt goed schakelen op diverse niveaus.

Bij CKE vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom is er veel aandacht en ruimte voor begeleiding, ontwikkeling en scholing. Laten we samen groeien en ontwikkelen! 
 

Dit bieden wij jou 

 • Een deeltijdfunctie (0,6 – 0,8 fte) als directiesecretaris.
 • Deze functie is ingedeeld in schaal 8. Je salaris bedraagt daarom maximaal €4.225 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • De arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie zijn van toepassing. Meer informatie hierover vind je op cultuurconnectie.nl
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, waarna wij de mogelijkheid tot verlenging ambiëren. 
   

Over CKE 

CKE is hét Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans geven om kunst en cultuur te beleven en te beoefenen. Creativiteit is namelijk voor iedereen! We geloven erin dat kunst en cultuur essentieel zijn voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Zeker in de regio Eindhoven, die drijft op techniek, design en kennis. Jong en oud kan bij ons terecht voor cursussen, workshops en allerlei andere culturele activiteiten in het onderwijs, de zorg en in buurten en wijken. Lees meer over CKE en volg ons op social media! 

 

Meer weten over deze vacature? 

Neem dan contact op met Kayleigh Beekx, onze personeels- en salarisadministrateur. Je kunt haar telefonisch bereiken op 040-216 32 60. 

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Secretarius. Als jij vindt dat deze functie bij je past, nodigen we je van harte uit om te solliciteren: ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Secretarius gaat direct met geschikte kandidaten in gesprek, dus wacht niet te lang met solliciteren. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Secretarius op telefoonnummer 085 489 4895. Een motivatie en cv graag sturen naar: info@secretarius.nl.