Vacature: Coördinator Cultuuronderwijs 

Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?   

Om onze afdeling Projectorganisatie & Advies te versterken zoeken we een ondernemende en resultaatgerichte

 

Coördinator Cultuuronderwijs (0,9-1,0 fte)

 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. 

Hoe ziet jouw functie eruit?

De CKE-brede visie op cultuuronderwijs is bekend en je gaat verder met de optimalisatie en realisatie van het beleid en de processen op het gebied van cultuuronderwijs. Als Coördinatoren Cultuuronderwijs zijn jullie op het gebied van cultuuronderwijs het eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie en onderwijs- en cultuurinstellingen. De realisatie van de beoogde omzet, de ontwikkeling en organisatie van onderwijsactiviteiten zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden.

Met onderwijs- en cultuurinstellingen bespreek je diens behoefte en deze vertaal je in een passend aanbod waarvoor je contractbesprekingen voert, offertes opstelt en aanpast. Je plaatst, coacht en begeleid kunstvakdocenten binnen onderwijsactiviteiten. Naast het verrichtten van administratieve taken, bewaak je de voortgang, kwaliteit, begroting en resultaten van onderwijsactiviteiten en evalueert deze met de lijnorganisatie, onderwijs- en cultuurinstellingen. Ook zal je tijdens evenementen op het gebied van cultuuronderwijs de rol van Event coördinator vervullen.

Hoe ziet de organisatie eruit? 

Bij CKE werken ruim 80 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. We werken samen met vele partners in het maatschappelijke en culturele veld. Bij CKE kennen we lijn- en stafafdelingen, waarbij de lijnafdeling Kunst & Creativiteit ondersteund wordt door de stafafdelingen Projectorganisatie & Advies, Finance & Control en Services. Binnen de afdeling Projectorganisatie & Advies zijn de Cultuuraanjagers, Coördinatoren Amateurkunst, Coördinatoren Cultuuronderwijs en Coördinator Talentontwikkeling werkzaam. De Innovatiemanager geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling.
  

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?  

We zoeken een Coördinator Cultuuronderwijs die zich in korte tijd wegwijs kan maken in onze organisatie en kennis heeft van de ontwikkelingen binnen het onderwijs en het culturele veld. Onze nieuwe collega heeft een afgeronde HBO-opleiding (o.a. Kunsthogeschool, PABO, Lerarenopleiding) en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Je beschikt over een regionaal en lokaal netwerk binnen onderwijsinstellingen in het primair en voortgezet onderwijs. Je bent positief ingesteld, ziet vooral kansen en uitdagingen en gelooft in de missie van CKE. Daarnaast vind je het leuk om af te wisselen in je werkzaamheden en zelf zaken aan te pakken. Je kijkt er naar uit om in deze creatieve omgeving jouw eigen talenten in te zetten en zo bij te dragen aan de missie van CKE!

Wat bieden wij? 

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl).
  • Het salaris bedraagt maximaal € 4125,00 per maand (schaal 8) op basis van een full time dienstverband (36 uur).   
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.   

Wil je nog meer weten over CKE of de functie?   

Kijk dan vooral verder op onze website en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je ons Strategieboekje 2021-2024 en meer relevante verslagen.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur, Kayleigh Beekx, telefoon 040-2163260.    

Enthousiast en wil je solliciteren?  

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae voor 13 december 2022 per e-mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op vrijdagochtend 16 december 2022. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.