donderdag 1 december 2022

Urban Roulette Eindhoven

Wat is er te beleven (gratis toegang)

Eindhoven, de fijne stad waar we wonen en die veel meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou denken. Maar, hoe weet je waar jij van gaat tintelen, als je niet weet waar je moet beginnen met zoeken?  

Tintelen kan door allerlei dingen; een nieuw hobby, een culturele locatie, een ontmoetingsplek, uitgaansleven, een mooi goed doel of gewoon een activiteit in het weekend. Er is veel en dat snappen wij, daarom presenteren wij Urban Roulette. De naam bestaat uit twee onderdelen. Urban: de stedelijke cultuur van Eindhoven Roulette: in het Frans betekent het letterlijk vertaald "wiel". Een wiel draait en staat voor ons voor het afwisselende programma dat wij willen bieden, om zo al het afwisselende aanbod aan bod te laten komen! Urban Roulette is een avond vol sprekers die met passie en enthousiasme kunnen vertellen over hun favoriete topic.


Op 1 december zal de aftrap zijn van Urban Roulette met sprekers die meer zullen vertellen over onderwerpen zoals: plug-in-city op Strijp-S, het eventcollectief Tasty Folk, fermenteren, kaartlezen en nog veel meer. Blijf achteraf vooral nog even hangen voor de gezellige borrel!

Reserveer je plaats (gratis)
Datum: donderdag 1 december 2022 van 19:30 – 22:00 
Locatie: CKE Pastoor Petersstraat 180 5612LW Eindhoven 
Tickets: Urban Roulette Eindhoven Tickets, don, 1 dec. 2022 om 19:30 | Eventbrite (gratis) 
Georganiseerd door Stadsmakers in samenwerking met Dynamo en CKE
Disclaimer: the pilot edition of Urban Roulette will be in Dutch. However, upcoming events will be hosted in English.