Tekenles voor volwassenen in Eindhoven

Ben je dol op tekenen en wil je je skills verder ontwikkelen? Dan is een tekencursus voor volwassenen echt iets voor jou! We bieden een scala aan tekencursussen, dus er zit gegarandeerd iets voor jou tussen. Of je nu op zoek bent naar een korte workshop of een langdurige tekencursus! Nieuwsgierig? Bekijk snel ons aanbod tekencursussen voor volwassenen.

Een greep uit ons aanbod

De voordelen van leren tekenen voor volwassenen

De uitspraak ‘je bent nooit te oud om te leren’ geldt ook voor volwassenen die willen leren tekenen. Aan de hand van basistechnieken die je leert tijdens een tekencursus, kun je je eigen vaardigheden namelijk naar een hoger niveau tillen. Naast basistechnieken leer je ook werken met verschillende soorten materialen en krijg je uitdagende opdrachten mee. Een bijkomstig voordeel van leren tekenen is dat het voor veel volwassenen heel ontspannend werkt. Tekenen is namelijk een manier om je gedachten te ordenen en je fantasie te laten spreken. Altijd al de wens gehad om je tekenskills te verbeteren? Of heb je gewoon behoefte aan meer ontspanning en tijd voor jezelf? Bekijk dan of er een tekenles voor volwassen tussen zit die jou aanspreekt! We hebben voor ieder wat wils: illustratie tekenen, portrettekenen, tekenen & schilderen, ga zo maar door. De meeste tekencursussen en -workshops zijn geschikt voor volwassenen die nét beginnen of die juist al vergevorderd zijn.

Jaar cursus tekenen

Je kunt het gehele jaar terecht bij CKE voor tekenles voor volwassenen. Of je nu bij 0 wil beginnen en de basistechnieken onder de knie wil krijgen, of juist je kennis en vaardigheden wil verbreden en/of verdiepen. Tijdens onze tekenlessen voor volwassenen is er alle ruimte voor jouw talent en ontwikkeling. Waar wacht je nog op?!

Tekenschool voor volwassenen

Wist je dat CKE niet alleen een tekenschool voor volwassenen is? Ook kinderen kunnen bij CKE terecht voor tekencursussen- en workshops! Daarnaast kun je als volwassenen ook tal van andere beeldende kunst-disciplines onder de knie krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van schilderen, zeefdrukken, edelsmeden of beeldhouwen?

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip:  Handige zoekfunctie! Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen beeldende kunst zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan exposities, crossovers, en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten door het seizoen heen. Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je precies wilt leren? Of weet je niet zeker of beeldende kunst iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Kun je niet wachten om achter de tekentafel te kruipen? Schrijf je dan vandaag nog in voor één van onze tekenlessen voor volwassenen! Heb je op voorhand nog wat vragen die je wilt stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven je met alle liefde meer informatie over onze tekenlessen!

Contactformulier