zaterdag 15 oktober 2022

Sway meets 4Tune

Een spetterende muzikale happening

Op zaterdagmiddag 15 oktober om 14.00, twee jaar na de oorspronkelijke geplande datum, treden popkoor Sway en 4Tune Entertainment samen op in de concertzaal van CKE.

4Tune Entertainment is een enthousiaste zanggroep uit Eindhoven met meer dan 50 leden. ‘Gezelligheid en Ambitie’ is wat hen drijft: vandaar dat ze die beide met een hoofdletter schrijven. Dan Loredan is de muzikaal leider. Hij maakt prachtige arrangementen, die ze met hun combo uitvoeren.

Popkoor Sway is eveneens een Eindhovense groep, die onder leiding staat van Gerard de Graaf.  De groep bestaat uit ongeveer 30 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een eigen band.  Sway brengt popsongs die door Gerard in een eigen muzikaal jasje zijn gestoken. 

Nadat het tot twee keer toe uit gesteld is verzorgen deze twee groepen een spetterende muzikale happening in de mooie concertzaal van CKE.  Wij denken dat het een mooie middag wordt met veel bekende muziek uit de afgelopen 50 jaar die door de arrangementen en de uitvoering een heel eigen “touch” krijgen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Eventbrite.  Een consumptie is inbegrepen in de ticketprijs. 

https://www.eventbrite.com/e/tickets-sway-meets-4-tune-387162723127

 

Sway meets 4Tune