maandag 15 mei 2023

Storioni Festival

Hét festival voor kamermuziek

Liefhebbers van klassieke muziek opgelet! Storioni Festival, hét festival voor kamermuziek, komt er weer aan. Van 15 t/m 28 mei is er van alles te beleven in Eindhoven, óók bij CKE. Het complete programma vind je op de website van Storioni Festival.

Vrijdag 19 mei: Masterclasses & slotpresentatie 
Op vrijdag 19 mei (10.00-13.00 uur) worden er bij CKE, door de leden van het Storioni trio, verschillende masterclasses gegeven aan diverse jonge musici in verschillende ensembles. Om 13.00 geven ze een slotpresentatie in de concertzaal. Iedereen is welkom om te komen kijken & luisteren. De toegang is gratis. 

Zaterdag 20 mei: Music in the streets
Het stadsevenement Music in the Streets keert terug naar de binnenstad van Eindhoven. Op straten en pleinen, in winkels en cafés: samen met diverse amateurmusici vieren we de liefde voor (klassieke) muziek! Het Storioni Festival roept alle soorten muzikanten op om zich aan te melden en mee te doen. De toegang is gratis.

Zondag 21 mei: het Storioni Concours
Dit is jouw kans om professionele (internationale) ensembles te zien schitteren in de concertzaal van CKE. De prijsuitreiking is om 17.00 en de toegang is gratis. 

Bekijk de website voor een overzicht van alle activiteiten tijdens het Storioni Festival.

Storioni Festival