Luister jij het liefst de hele dag naar muziek? En zou je het liefst die muziek ook nog zelf willen spelen? Die vette rockriffs leren spelen op gitaar, funky grooves kunnen slaan op de drums of lekker jazzliedjes zingen in een band? Bij de CKE-popschool kun je dat allemaal leren.

Een team van gespecialiseerde docenten staat voor je klaar om je alle ins en outs te leren op je instrument of je met bandcoaching te begeleiden naar dat fantastische optreden.

Lessen op een instrument
Een elekrische gitaar speelt anders dan een akoestische gitaar. Een keyboard heeft heel wat meer knopjes dan een gewone piano. En drummen vergt meer coördinatie dan spelen op een trommel. Vandaar dat we bij CKE specifieke poplessen aanbieden, gegeven door docenten die allemaal al jaren meedraaien in het Nederlandse muziekcircuit. Je kunt beginnen op alle niveaus: van absolute beginner tot voorbereiding op het conservatorium, de Rockacademie of het Rock City Institute.

Je kunt lessen volgen op de volgende instrumenten:

  • basgitaar
  • drums
  • elektrische gitaar
  • keyboard, toetsen, elektronisch orgel
  • saxofoon
  • zang: pop & jazz of rock

Bekijk de aanbevolen startleeftijd per instrument.

Eerst een proefles?
Wil je eerst testen of een instrument bij je past? Dan kun je een proefles volgen.

CKE bands
Wil jij spelen in één van de vele bands van CKE en na een half jaartje al optreden voor publiek? Dan is dit je kans! CKE heeft bands met verschillende stijlen: pop, rock, jazz, indie, singer-songwriter enz. Elke band repeteert, onder begeleiding van een docent, wekelijks bij PopEi of de CKE-muziekschool aan de Pastoor Petersstraat.

Bij de samenstelling van de bands wordt gekeken naar leeftijd, niveau en bezetting. Zowel beginners als gevorderde muzikanten kunnen meedoen. Je neemt je eigen instrument mee; versterkingsapparatuur en drumstel zijn aanwezig.