Ondersteuning bij organiseren activiteit

Heb je altijd al een activiteit willen organiseren en heb je hier misschien zelfs al een concreet idee voor, maar heb je geen idee waar te beginnen en wat er allemaal bij komt kijken? Geen zorgen, want wij bieden de concrete handvatten die je nodig hebt om van start te gaan.

Hieronder vind je documenten die je helpen een idee te verzinnen, die laten zien hoe je je activiteit kan promoten, en hoe de budgettering eruitziet.

Op zoek naar een concreet vijfstappenplan waarbij elke stap voor het organiseren van een activiteit aan bod komt: van een projectplan tot de afronding? Deze leerzame folders hebben wij hier bij CKE, stuur een mailtje naar info@cke.nl voor jouw eigen exemplaar!


 

Eindje AAN toolkit 

Met Eindje AAN zetten we de amateurkunst in Eindhoven in de spotlight. We gebruiken de stad als podium voor verschillende activiteiten waar iedereen van kan genieten. Kortom: we geven een boost aan het kleurrijke amateurkunstveld. Je bent van harte welkom om mee te doen aan Eindje AAN en om al het moois te beleven. Of je nu een liefhebber, maker, amateurkunstvereniging, creatieveling, inwoner of deelnemer bent. Wil je zelf een activiteit of event organiseren onder de Eindje AAN-vlag? Gebruik dan deze toolkit voor allerlei tips en de promotie van jouw activiteit!