Musicalles voor kinderen in Eindhoven

Droom je ervan om in een musical te spelen? Laat jouw droom in vervulling gaan en volg musicalles voor kinderen bij CKE in Eindhoven! Op onze musicalschool kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 terecht. Nieuwsgierig? Bekijk hier alle musicallessen voor kinderen.

Een greep uit ons aanbod

Zingen, dansen en acteren op onze musicalschool voor kinderen

Wil jij de sterren van de hemel zingen, dansen én acteren? En droom je ervan om op een podium te staan? Meld je dan vandaag nog aan voor een van onze musicallessen voor kinderen! Onze musicallessen worden gegeven door de  professionele docenten met veel ervaring. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak en bieden persoonlijke begeleiding. Bovendien zijn het super leuke lessen waarin plezier voorop staat! We bieden tal van musicallessen voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er altijd wel een geschikte cursus bij voor jouw kind. De cursussen zijn ingedeeld per basisschooljaar: van groep 1-2 t/m groep 8. Alle lessen vinden doordeweeks plaats op onze musicalschool in het centrum van Eindhoven. Zien we jouw zoon of dochter binnenkort in de les? We kijken ernaar uit! 

Meer zelfvertrouwen

Wist je dat theater- of musicallessen kinderen kunnen helpen bij hun persoonlijke en sociale vaardigheden? Er is namelijk heel wat lef nodig om te gaan zingen, dansen en acteren. Het draait allemaal om comfortabel zijn met jezelf en goed samen kunnen werken. Daarnaast kunnen de musicallessen ook helpen om wat assertiever en zelfverzekerder te worden. Eindresultaat? Een stuk meer zelfvertrouwen en durf!

Hoe zien de musicallessen eruit?

Allereerst is het goed om te weten dat de kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving gaan leren. Fouten maken bestaat niet en je blijft continu leren, van jezelf én van elkaar. Daardoor krijgen de kinderen alle ruimte om hun eigen talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Tot slot vinden er een aantal voorstellingen per jaar plaats waaraan de kinderen mogen deelnemen. Dat is nog eens een toffe afsluiter van het cursusseizoen!

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit! 

Tip: Handige zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op www.cke.nl/cursussen-en-workshops. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen Musical zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatiemomenten, crossoversen andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je wilt leren? Of weet je niet zeker of musicalles iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Ben je benieuwd of een musicalcursus iets is voor jouw zoon of dochter? Meld hem of haar dan gerust aan voor een proefles. En heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!

Contactformulier