zondag 30 oktober 2022

MID AUTUMN CITY FESTIVAL

Vier de herfst met muziek, dans, eten en meer

Het Centro Latinoamericano de Orientación nodigt u uit voor het MID AUTUMN CITY FESTIVAL op zondag 30 oktober 2022 bij CKE, Het Centrum voor de Kunsten Eindhoven.  

Over de hele wereld viert men in de herfst feesten zoals, de dag van de doden in Mexico, Halloween in de Verenigde Staten, Diwali in India, Lo Krahtong in Tailand of het Maanfeest in China. Op 30 oktober vieren wij de kleurrijke herfst met muziek, dans, rituelen en internationale gerechten voor de liefhebbers van eten.  

Een programma vol muziek, dans, cultuur en veel gezelligheid 
De vele kleuren van de herfst symboliseren de vele kleuren van onze stad Eindhoven. 

  • DJ Ineke Hurkmans straalt techno uit. Voor het Mid Autumn City Festival zal zij diverse soorten muziek uit de hele wereld draaien, wellicht gemixt met goede techno als achtergrond. Laat je verrassen!! 
  • The dansgroep, Grupo Colombia Eindhoven promoot de Colombiaanse cultuur met hun typische dansen. Zij laten ons kennis maken met ritmes uit verschillende regio’s van hun land en zullen andere Latijnse ritmes laten zien. 
  • Cynthia Gabla is een professionele danseres uit Ghana. Zij zal een aantrekkelijke dansworkshop geven: Afrikaans Swing. Met actieve deelname van het publiek. 
  • Herfstritmes door Carola Eijsenring. Zij richtte in 2014 de Burning Blood Group op, in samenwerking met didgeridoospeler Erik Deckert. In de loop van de tijd breidde de groep zich uit met andere muzikanten. met hart en ziel treden ze op op 30 oktober met ‘Autumn’-gedichten. 
  • Marcia Cardoso die samengewerkt heeft met beroemde artiesten in Brazilië zoals Raça Negra, Negritude Junior, Negra Li en het Noord Amerikaanse Jimie Bo Horne woont nu in Nederland, in Eindhoven. Zij zal, vol passie voor haar land en voor de grote Braziliaanse gemeenschap in Eindhoven, u kennis laten maken met de Braziliaanse muziek
  • En om het ritme van de muziek in onze voeten te houden hebben we Máximo en Eloisa …. “Forever Songs and Dance”. Venezolaanse zangers met zeer veel ervaring in het vertolken van verschillende internationale muzikale genres. Voor deze gelegenheid zullen zij een concert geven van iconische internationale muziek en de populairste dansritmes…. Zing en dans met hen. 
  • De vrijwilligers en de gastvrouwen zullen al het mogelijke doen om een vriendelijke en aangename middag te garanderen in een internationale sfeer. 

Welkom  
Datum: 30 oktober 2022  
Tijd: 14.00 – 20.00  
Plaats: CKE Eindhoven, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven   
Kosten: Volwassenen: € 5 Kinderen 7-11 jaar: € 2,50 
Klik hier om je tickets te bestellen via Eventbrite. 

------------------ 
Invitación:  Mid Autumn City Festival 
– Domingo 30 de Octubre 2022,  Eindhoven. 14:00 – 20:00. 

La Fundación Centro Latinoamericano de Orientación (C.L.O.) tiene el gusto de invitarles Domingo 30 de octubre 2022, a la celebración del evento, Mid Autumn City Festival en el CKE Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven. 

Mid Autumn City Festival.  
En todo el mundo se celebran festivales durante el otoño como el día de los muertos en México, Halloween en Estados Unidos, Diwali en India, Lo Krathong en Tailandia o el Festival de la Luna en China. 

Celebraremos el colorido otoño el 30 de octubre con música, danza, rituales y gastronomía internacional, todo ello en un ambiente festivo y familiar. Los muchos colores del otoño simbolizan los muchos colores de la diversidad cultural de nuestra ciudad Eindhoven. 

Solicitamos muy encarecidamente a los voluntarios del C.L.O, y de otras organizaciones a contribuir al éxito del evento asistiendo, apoyando en las actividades , invitando a sus conocidos. Juntos seguimos contribuyendo en nuestra misión de ser una migración activa y positiva. Si deseas participar activamente como anfitrión, en la organización, decoración, publicidad, reacciona a esta invitacion. 

Atentamente Directiva del C.L.O. Leny Raedts, Sara Villavicencio, Cecilia Piccinini, Milagros Maldonado 
https://www.facebook.com/events/861455774808155