maandag 1 augustus 2022

Meneer Rick bij CKE

Kindervakantieweek

Deze zomer zijn ze er weer! De kindervakantieweken van Meneer Rick, speciaal voor alle kinderen van de basissschool. Met tal van leuke activiteiten en op speciale plekken in Eindhoven. CKE is ook weer van de partij en verzorgt het culturele onderdeel tijdens deze vakantieweken. Van 1 tot en met 3 augustus is de Kindervakantieweek bij CKE. Voor groep 1 t/m 4 en voor groep 5 t/m 8 is er een programma boordevol activiteiten.

Logeren bij CKE

De kindervakantieweek staat in het teken van elkaar ontmoeten én natuurlijk samen super leuke dingen doen; zoals sport, bewegen, koken, techniek, kunst, cultuur en nog veel meer.
Het programma start iedere dag om 09:30 uur en het eindigt om 14:30 uur. En extra leuk: kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen van 1-3 augustus bij CKE Eindhoven logeren!

Schrijf je in vóór 1 juli

 
Wil je meedoen met een van de kindervakantieweken? Meld je dan snel aan via de website van Meneer Rick. Inschrijven kan nog tot en met 1 juli.
 

Impressie Kindervakantieweek 2021

Vorig jaar werd de eerste editie van de Kindervakantieweek door Meneer Rick gehouden. Wil je weten hoe dat was? Bekijk dan het filmpje van Studio040