Lilian Tuerlings

Wat doe je binnen CKE?
Medewerker receptie. Gastvrouw bij events. Ondersteuning beheer/horeca

Wat vind je zo leuk aan je vak en aan wat je doet bij CKE?
Het omgaan met mensen en hen gastvrij ontvangen zodat zij een leuke tijd hebben bij een (CKE-)event en/of cursus. En dat zij tevreden en met de juiste informatie naar huis gaan.

Wat doe je buiten CKE?
Ik houd van dansen, lezen, creatief bezig zijn, theater bezoeken (vooral muziek) en live optredens. Ik heb een heel fijn gezin met John, onze zoons Ben en Daan en twee lieve schoondochters Julie en Asena.

Wat is je hoogtepunt als (amateur)kunstenaar / muzikant?
Jarenlang amateur akrobatische Rock 'n Roll en Boogie Woogie wedstrijden en demonstraties gedanst, zowel individueel als in een formation. Hoogtepunten teveel om op te noemen, zoals een dansdemo met slechthorenden, Nederlands Kampioen Boogie, finale WK, optredens met Gerard Joling, Marco Borsato, Rene Shuman, enkele TV optredens zoals Surprise toentertijd met Hennie Huisman.

Welke opleiding heb je gedaan?
Havo en secretaresse-opleiding

Wie is je favoriete artiest of kunstenaar?
Artiesten zijn kunstenaars! Haevn, Malford Milligan, Elvis, Lional Richie, Danny Vera, Waylon, veel blues en soul en natuurlijk Rock 'n Roll. And the list goes on. Heel diverse muzieksmaak.

Beste album of kunstwerk?
Malford Milligan, Life will humble you. Zoek hem maar eens op en be surprised!

Beste concert of optreden?
Oh, zoveel van bovenstaande artiesten in één van de mooie theaters die Nederland rijk is. Kan hier niet echt een keuze maken. Een hoogtepunt was toch wel Malford in de Rozenknop. En oh, ja, Steffen Morrison in de Effenaar, en Hans Zimmer in Ahoy en Haevn is altijd geweldig en Guus in het PSV stadion was een groot feest.

Wat doe je in je vrije tijd?
Het bezoeken van vele muziekevents en musea. Druk met ons gezellige gezin en lieve vrienden. Mantelzorg voor m'n moedertje van 93 samen met zus Petri en man John. Lekker naar de spa en in onze eigen jacuzzi.

Waar kun je jou 's nachts voor wakker maken?
Olijven, maar eigenlijk liever niet. Ik slaap graag.

Welk boek ligt er nu op je nachtkastje?
Er ligt een stapel op mijn nachtkastje te wachten tot ze aan de beurt zijn. Een favoriet is wel de Serie van de Stam van de Holenbeer.