maandag 31 oktober 2022

Halloween Theater Spektakel

Theatrale spooktocht bij Knoop XL

Terugblik Halloween Theater Spektakel 
met foto's Horrorbruid:

Honderden bezoekers kochten een ticket voor het Halloweenspektakel op 31 oktober in het Eindhovens spoorgebied KnoopXL. Zij genoten van de fatale afloop van de bruiloft tussen een telefonist en een onderhoudsmonteur, gingen op de foto bij de horrorbruid en kregen kippenvel bij de tonen van de saxofoon...  

Klik hier voor bijna vijfhonderd angstaanjagende foto's met de Horrorbruid! door Jan Visser en Bob Alisic van Fotoclub ERICAMERA.
Zoek je foto('s) op het tijdstip in de naam van de foto. 
N.B. Wilt je jouw foto laten verwijderen? Mail dan naar marketing@cke.nl.


Klik hier voor de geweldige foto's van het Halloween Theater Spektakel door Fotograaf Jordi Sloots.  
Klik hier voor het artikel in het Eindhovens Dagblad. 

-----------------------------------------------

Mwoehahahaha! Het is weer bijna Halloween. 

Op 31 oktober brengt CKE, in samenwerking met Gemeente Eindhoven, cultuur naar het Eindhovense spoorgebied ‘Knoop XL’. 
Tijdens het gratis Halloween Theater Spektakel lopen bezoekers een route vol griezelig verrassende theateracts door het stationsgebied. Een mooie gelegenheid om Eindhovenaren op een bijzondere manier kennis te laten maken met KnoopXL: nu nog leeg en op plekken ‘rafelig’, in de toekomst de woonplaats van duizenden stadsgenoten. 

Tussen 18.30 en 21.30 uur genieten bezoekers van een waargebeurd écht Eindhovens spookverhaal! De locatie naast het voormalig KPN gebouw is het lugubere toneel van een bruiloft tussen een telefoniste en een onderhoudsmonteur, die een wel héél erg duister kantje krijgt.... Een route vol griezelige acteurs, spannende muzikanten en enthousiaste vrijwilligers. 

Cultuuraanjager Wikke Peters (CKE): ‘Speciale culturele evenementen zorgen voor het Eindhovense ‘wij-gevoel’. Het Halloween spektakel is voor alle Eindhovense inwoners een leuke en laagdrempelige manier om met cultuur in aanraking te komen en elkaar te ontmoeten. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij!’ 
 

Durf jij te komen? De toegang is gratis.  
WIl je zeker zijn van een plek? Reserveer hier dan even je kaartje, en je begintijd. 
Er zijn ook drie tijdsloten waar Engels gesproken wordt! 
Tip: Neem een klein lampje mee van huis als je niet bang gemaakt wil worden. Als de acteurs (op tijd) jouw lampje zien, weten ze dat ze je met rust moeten laten. Veel griezelplezier!

Halloween Theater Spektakel