zondag 3 april 2022

Expositie Ericamera

Werk van leden van fotoclub Ericamera

Deze expositie geeft een prachtig overzicht van het diverse werk dat bij fotoclub Ericamera wordt gemaakt.

Al bijna 50 jaar lang is Ericamera een club van enthousiaste amateurfotografen. De club biedt een platform voor iedereen voor wie fotografie hun passie is. Dit maakt Ericamera tot een gemêleerd gezelschap waar ruimte is voor alle soorten van fotografie. Op de tweewekelijkse clubavonden wordt elkaars werk besproken en worden er regelmatig beroepsfotografen uitgenodigd als gastspreker. Ook worden er diverse groepsactiviteiten georganiseerd. Op deze manier willen de leden inspiratie opdoen en hun werk meer diepgang geven. Bovendien participeren leden van Ericamera ook regelmatig in speciale projecten en opdrachten. Ook bij CKE.

Deelnemers aan deze tentoonstelling zijn: Bas Wagemakers, Bob Alisic, Geoff Naylor, Ineke Binnendijk, Jan Visser, Peter Stas, Ad Karman, Cor van Deursen, Rob Sponselee, Jos Segers, Klaas Vet  en Ben van Veelen.

Als u meer informatie wilt over de fotoclub of interesse hebt in een lidmaatschap, stuur dan een mailtje naar: secretaris@ericamera.nl of neem eens een kijkje op de website: www.ericamera.nl

Ben je benieuwd hoe een fotobespreking gaat bij Ericamera? Neem dan deel aan de gratis forumavond op donderdagavond 19 mei 2022 in de theaterzaal bij CKE. Voor meer informatie zie de agenda van CKE.

De expositie is gratis te bezichtigingen op begane grond en de tweede etage tijdens openingsuren van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180, in Eindhoven.

Expositie Ericamera Expositie Ericamera