Eindje AAN | Walk the Walk

  • Voor alle amateurfotografen, fotografieclubs of solo
  • Dinsdag 22 februari (workshop), zaterdag 26 februari (doemiddag)
  • Locatie: CKE, binnenstad
  • CKE i.s.m. Roberto Bogers, Gemeente Eindhoven

Walk the Walk! Amateurfotografen krijgen de kans om hun foto tentoon te stellen op een bijzondere plek. Het gaat om niet zomaar een foto! Een foto van bewegende voeten van zoveel mogelijk uiteenlopende Eindhovenaren, voeten in alle soorten en maten, met schoenen, sneakers of hoge hakken. De modellen vind je ergens in Eindhoven op straat.

Workshop fotografie en foto-opdracht

Je krijgt als amateurfotograaf een workshop van fotografiedocent Roberto Bogers. Daarin leer je de theorie en krijg je uitleg over de opdracht. Op zaterdag 26 februari ga je met je foto-opdracht aan de gang. Je beste foto kies je uit en deze wordt gebruikt als aankleding van de voetgangers- en fietsbrug Fellenoord.

Op een later moment is de feestelijke finissage op een bijzondere plek. De datum wordt nog bekend gemaakt. De gemeente Eindhoven stelt namelijk de locatie, voetgangers- en fietsbrug Fellenoord, ter beschikking om te beplakken met de foto's uit dit project. Je werkt samen en alleen, leert technieken, benadert je modellen, en je kiest de uiteindelijke foto’s voor het project Walk the Walk.

Aanmelden voor Walk the Walk

Inspiratie Workshop: dinsdag 22 februari, 19:30u - 21:30u
Doemiddag: zaterdag 26 februari, vanaf 13:00u
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: amateurkunst@cke.nl met vermelding Walk the Walk, je naam en telefoonnummer.
Vragen? Neem dan contact op met amateurkunst@cke.nl.

Interesse om lid te worden van een fotoclub of meer te leren over fotografie?  

Vind je het leuk om samen met anderen te fotograferen en te leren? Fotoclubs zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Kijk dan welke fotoclubs er zijn in Eindhoven of neem contact op met amateurkunst@cke.nl. Wil je meer leren over fotografie, bekijk dan onze fotografiecursussen.

#eindjeaan #walkthewalk