Eindje AAN | Hidden Theatre  

Laat je theatertalent zien aan het Eindhovense publiek  

 Hidden Theatre brengt verrassende theaterscènes op onverwachte plekken in de stad. In één middag leer je de benodigde technieken en heb je meteen een optreden.  

  • Voor alle theaterspelers en -liefhebbers
  • Zondag 10 april 2022 – workshop van 12:30-15:30 uur, voorstelling in de stad van 16:00-17:00 uur (verplaatst van 13 maart)
  • Deelname is gratis 
  • Locatie(s): CKE + diverse locaties in stadcentrum  

Pak jouw rol in Hidden Theatre  

Zondag 10 april ga je aan de slag met straattheater. In de workshop ‘ de vloer op’ ga je aan de slag met het maken van een korte theatervoorstelling. Nog dezelfde middag ga je deze laten zien aan het Eindhovense publiek.  

Je wordt begeleid door een (of meerdere) professionele theaterdocent(en). In 3 uur werk je samen toe naar een korte (straat)theaterscène. Aan het eind van de middag ga je de stad in om jouw scène te spelen voor publiek wat op dat moment aanwezig is. Spannend, leerzaam én leuk!  

Zo doe je mee met Hidden Theatre  

Enthousiast geworden om jouw theater skills verder te ontwikkelen? Je kunt je individueel of met een groep(je) aanmelden om deel te nemen aan Hidden Theatre. We houden rekening met een diverse club mensen in de scenes en voorbereiding. Ervaring is niet vereist. 

Aanmelden kan tot en met woensdag 6 april. Meld je aan via amateurkunst@cke.nl met vermelding van 'Hidden Theatre', je naam, emailadres en telefoonnummer. De workshop vindt plaats bij CKE. Na je aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie. 

Interesse om lid te worden van een theatervereniging of meer te leren over theaterspel?  

Vind je het leuk om samen met anderen te leren toneelspelen? Theaterverenigingen zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Kijk dan welke theraterverenigingen er zijn, of kom op zondag 10 april naar de workshop of voorstellingen in de stad. Er zijn deelenemers van diverse toneel- en theaterverenigingen aanwezig. Of neem contact op met amateurkunst@cke.nl. Wil je meer leren over theater en toneelspelen, bekijk dan onze theatercursussen

#eindjeaan #hiddentheatre