Eindje AAN | 1,5 meter2 Sessions

CKE organiseert in samenwerking met Groendomein Het Wasven de 1,5meter2 Sessions. Singer-songwriters krijgen de kans om op een podium van 1,5 vierkante meter op te treden. Kom genieten van deze kleine maar fijne liveoptredens.

  • Voor alle singer-songwriters, liefhebbers van singer-songwriters
  • Zondag 6 februari, 20 februari, 6 maart, 20 maart 2022 15.00-16.00 uur
  • Locatie: Het Wasven
  • CKE i.s.m. Groendomein Het Wasven

Programma*:

  • 6 februari: Cor de Vaal
  • 20 februari: Stijn Charpentier
  • 6 maart: Tims Music
  • 20 maart: Lenneke Timmermans & Michiel Walter

*onder voorbehoud. Meer info over de artiesten lees je onderaan de pagina. 

Kom je genieten?

De optredens zijn gratis te bezoeken. Wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan een plek in de gasterij van Het Wasven.

Zelf singer-songwriter worden of meer leren?

Vind je het leuk om zelf singer-songwriter te worden of meer te leren? Neem contact op met amateurkunst@cke.nl. Wil je meer leren over singer-songwriter, bekijk dan onze muziekcursussen en houd het nieuwe aanbod van CKE in de gaten. 

#eindjeaan #1,5meter2sessions

Het programma

Cor de Vaal: "Voor mij geen fancy klinkende artiesten naam, je mag me gewoon Cor noemen. Sommigen zullen me wellicht kennen als zanger/bassist van de Nederlandstalige rockband Highway Orange. Met deze groep was ik lekker aan de slag totdat een zekere lockdown daar anders over dacht. Echter, creativiteit moet stromen en dingen moeten eruit. En er stond nog een gitaar in de hoek van de huiskamer. Ook kwam er een oproep om mee te doen aan het project “Tonen over toen”. Dit was een samenwerkingsverband tussen een 15-tal singer/songwriters, Popei, het CKE en Vitalis ouderenzorg. Ik had het voorrecht om drie bewoners blij te mogen maken met een lied over hun leven. En zo is het eigenlijk begonnen. De gitaar staat nog steeds grijpklaar en pen en papier liggen binnen handbereik. Er is altijd iets in de maak. Ik hoop je graag te begroeten bij mijn optreden op zondag 6 februari. Daar hoor je mijn eigen songs en nummers van andere Nederlandse muzikale grootheden."  Volg Cor op Facebook! 

Een zanger met een akoestische gitaar. Het klassieke beeld van een man die op een creatieve manier een verhaal moet vertellen en dit verpakt in een liedje. Soms is het rustig, vaak energiek maar het is vooral de waarde van het verhaal dat wordt verteld. Dat is Stijn Charpentier. Een jongeman uit Eindhoven die niets liever doet dan muziek maken waarin hij vertelt wat hij ziet, zoekt en vindt. Een ouderwetse troubadour in de Nederlandse taal met stevige luisterliedjes.

Roel van Tims_Music is singer-songwriter onder de naam Tims_Music. Al 12 jaar speelt hij in The Bekkersband en The Buttshakers Show, maar in de zomer van 2019 ontstond het idee om naast het spelen in deze bands ook eens alleen het podium te betreden. Tims_Music staat voor topsongs en evergreens in een akoestisch jasje. Met gitaar, bluesharp en zang worden de prachtigste songs gebracht. Festivals, kroegen en huiskamers worden vanzelf warm van de gitaarklanken en zanglijnen van Tims_Music. Inmiddels treedt Tims_Music op door heel Nederland met een repertoire dat gericht is op popmuziek, rock and roll, Americana en nederpop. Het repertoire bestaat uit nummers van: Bruce Springsteen, Willie Nelson, Danny Vera, Roy Orbison, Johnny Cash, Jon Allen, John Mayer en vele anderen.
 

Door haar emotionele caleidoscoop creëert ze gevoel van herkenning, troost en leven in haar liedjes. De rijzende klanken in haar binnenste ontluiken gevoelige rifjes en geslepen noten waar menig hart van opbloeit... Kom luisteren naar en genieten van deze unieke singer-songwriter. Na Lenneke treedt Michiel Walter op. Hij zal deze middag een repertoire spelen uit de jaren '60/'70 en dan voornamelijk Nederlandstalig. Maar ook laat hij ons genieten van bekende jaren '90 rocksongs die hij akoestisch  vertolkt. Michiel speelt geregeld in de Eindhovense binnenstad voor winkelend publiek en stond onlangs nog in het ED.