zondag 29 mei 2022

Eindje AAN | Wasven Festival

Natuur en cultuur in één festival

Op zondag 29 mei is de tweede editie van het Wasven Festival. Een cultuur en natuur festival georganiseerd door CKE en ’t Wasven. Voor jong en oud, in en om de boerderij en tuinderij van 't Wasven. Deze tweede editie staat in het teken van 'inheems en exoot'.

Programma

Je kunt meedoen aan diverse wandelingen buitenyoga, een fotoexpositie bekijken, speuren naar sporen met de boswachter of je eigen groene leasbak laten vullen met groente en kruiden. Het culturele onderdeel van het Wasven Festival vindt plaats in de tuinderij, waar je de hele middag kunt genieten van muziek. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje uit eigen keuken van de Wasven gasterij.

Een Eindhovens koor trapt de middag af. Gevold door Duo Twice. Duo Twice bestaande uit 2 vrienden wiens paden elkaar kruisten in het jaar 1970. Arthur Mollet is gitaar/zanger en John Paol zanger, zij maken ze al samen een jaar of 20 jaar muziek in het genre: back tot he sixties, jazz, easy listening, disco, reggae, zuid Amerikaans, Indonesisch, country line dance, Nederlandstalig, (Moderne) Oosterse expressie met een balady hart.

Iris Bellydanc geeft te midden van een kleurrijk omgeving een onvergetelijk optreden in het groen van 't Wasven. De middag wordt muzikaal afgesloten met een Funk, Soul, Fusion, Latin en Jazzband, te weten het Eindhovense Take6. Take6 speelt verschillende stijlen geïmproviseerde muziek en zeker niet alleen 'standards'. Veel nummers zijn eigen arrangementen en zelfs enkele nummers zijn van eigen hand. Geschreven en geïmproviseerde melodieën wisselen af en soms wordt er ook gezongen. Voor iedereen wat wils deze middag.

Meer informatie

De toegang is gratis. Op www.wasven.nl vind je het hele programma. Volgende edities zijn op 25 september en 23 oktober. Zet ze vast in je agenda!

Eindje AAN

Het Wasven festival is een activiteit in het kader van Eindje AAN. Eindhoven heeft een rijk amateurkunstveld waar we trots op zijn. Door Eindje AAN zetten we de amateurkunst in de spotlight en gebruiken we de stad als podium voor verschillende mooie activiteiten, waar iedereen van kan genieten. Lees meer over Eindje AAN en hoe jij een boost kunt geven aan het kleurrijke amateurkunstveld in de stad.