zondag 25 september 2022

Eindje AAN | Wasven Festival

Muziek met Smaak

Op zondag 25 september is de 3e editie van het Wasven Festival, een Cultuur en natuur Festival georganiseerd door CKE en ’t Wasven. Voor jong en oud, in en om de boerderij en tuinderij van ‘t Wasven. Dit keer is het thema ’Muziek met smaak'. 

Muzikaal programma

Het Wasven Festival is een gezellig en kleinschalig evenement voor jong en oud. Met dit keer optredens door De Caraband, Chamberfunk, Jazzaphine, De Gitaarbende, groenactiviteiten door het Wasven, kramen vol biologische producten, de smaakdames en een uitgebreid kinderprogramma met de Kindermuziektuin. Ook kun je zelf allerlei lekkers maken en zijn er workshops verzorgd door CKE Eindhoven. Natuurlijk is er volop eten en drinken. Toegang: gratis. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

Op www.wasven.nl vind je meer informatie en het hele programma. De volgende editie is op 23 oktober. Zet deze vast in je agenda!

Eindje AAN

Het Wasven festival is een activiteit in het kader van Eindje AAN. Eindhoven heeft een rijk amateurkunstveld waar we trots op zijn. Door Eindje AAN zetten we de amateurkunst in de spotlight en gebruiken we de stad als podium voor verschillende mooie activiteiten, waar iedereen van kan genieten. Lees meer over Eindje AAN en hoe jij een boost kunt geven aan het kleurrijke amateurkunstveld in de stad.