vrijdag 18 december 2020

#Eindhoven- festival

Online festival voor alle Eindhovenaren in de kerstvakantie vanaf de bank te beleven

Culturele instellingen in Eindhoven slaan de handen ineen en organiseren #eindhovenfestival, een online festival in de kerstvakantie van 18 tot en met 31 december. 

Tijdens het #eindhovenfestival geniet je thuis van een mooi en divers programma met in totaal 70 activiteiten. Van dans tot concert, film tot quiz, cabaret tot workshop en van lezing tot meezingfestijn. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Host van het festival is stadsdichter en muzikante Iris Penning.
Dagelijks worden er 5 nieuwe activiteiten op het online platform gedeeld, die iedereen kan bekijken via het scherm van de computer, mobiel of tablet. 

#eindhovenfestival
Wanneer: 18 tot en met 31 december
Wat: 70 acts op het gebied van theater, muziek, cultuur en kunst.
Waar: Thuis via livestream
Meer info: www.eindhovenfestival.nl | Facebook: https://www.facebook.com/Eindhovenfestival

Programma en tickets

Op de website www.eindhovenfestival.nl staat het volledige en actuele programma en is de kaartverkoop gestart. Een festivalticket voor alle 14 dagen kost € 5,-. De volledige opbrengst gaat naar de makers van Eindhoven, een groep die het vanwege het wegvallen van inkomsten momenteel ook zwaar heeft. Daarnaast staat er iedere dag één gratis show op het programma. Bij aankoop van het festivalticket ontvangt de bezoeker een speciale link die toegang geeft tot alle livestreams en prerecorded onderdelen. De bezoeker kan onbeperkt kijken en terugkijken (tot een week na het festival), alleen of met partner, gezin of andere huisgenoten. 

Tips #EINDHOVENFESTIVAL
Ook vele amateurkunstverenigingen en CKE dragen bij aan het programma van #EINDHOVENFESTIVAL. Een paar tips:

19 december: Wilhelmina Orkest
21 december: Jong, wild & cultureel talkshow, CKE & Parktheater
22 december: Phileutonia en Carte Blanche
25 december: Strijps Kamerkoor
25 december: De Decemberoptocht
28 december: Het Vonderkoor
31 december: The Soundbites
31 december: Klezmergroep CKE