CKE vervult in Eindhoven en haar regio de rol van Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie. Vanuit die rol leveren wij een unieke bijdrage voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur! Daarom willen we álle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, inkomen, religie of seksuele geaardheid. Dit doen wij volgens de drie strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. Vanuit onze organisatie die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.

De afdeling Kunst & Creativiteit is verantwoordelijk voor het primaire proces op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie.

Voor deze afdeling zijn wij per schooljaar 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

 

Docent Theater
De geplande lessen bedragen 4 uur per week, 38 weken 

Functie-informatie    
De vacature bestaat uit het inhoudelijk en organisatorisch verzorgen en uitvoeren van theaterlessen. De doelgroepen zijn kinderen en volwassenen en de lessen zijn op woensdag. Je werkt in een team met andere theaterdocenten en je staat open voor samenwerkingen met andere kunstdisciplines. Daarnaast kun je worden ingezet in het onderwijs, bij commerciële activiteiten en voor kunstprojecten in de wijken. Er is zeker ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuw aanbod binnen de reguliere lessen en ook voor onze commerciële activiteiten en/of kunstprojecten in de wijken. Tot het takenpakket behoort tevens deelname aan vergaderingen, presentaties en open dagen. Daarnaast neem je deel aan na- en bijscholingscursussen/-projecten. 

Wij zoeken

  • Een gedreven en enthousiaste docent die voldoet aan het volgende profiel:
  • Je hebt een HBO diploma op gebied van theater en ervaring in het geven van lessen aan verschillende doelgroepen en niveaus.
  • Je bent flexibel, innovatief en ondernemend en kunt goed in teamverband werken.
  • Je bent breed inzetbaar binnen CKE: cultuureducatie in de vrije tijd, in het onderwijs en cultuurparticipatie. 

Wij bieden

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing.(www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal € 3.945,= bruto per maand op basis van een full time dienstverband (schaal 8).
  • Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor het seizoen 2020-2021 met uitzicht op verlenging.

Solliciteren

Informatie over CKE kun je vinden op onze website www.cke.nl. Informatie over de functie kun vanaf 10 augustus inwinnen bij Coraline Demos, telefoon: 06-29004795.
 
Wij nodigen je uit om jouw motivatie en CV vóór woensdag 19 augustus 2020 per e-mail te sturen naar CKE t.a.v. Corrie van de Wouw, HR adviseur: corrie.vandewouw@cke.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.