Dansles voor volwassenen in Eindhoven

Ben jij dol op dansen en lekker uit je dak gaan? En wil je je energie na een lange werkdag graag kwijt? Dan zijn onze danslessen voor volwassen misschien iets voor jou! Stap gerust een keer binnen bij CKE en vraag naar ons ruime aanbod danscursussen voor volwassenen.

Wat betekent dansen voor volwassenen?

Lekker bewegen en dansen kan voor volwassenen heel ontspannend zijn. Het is een manier om te onthaasten en los te komen van de waan van de dag. Even helemaal focussen op jezelf en je danspartners. Bovendien is dansen erg goed voor je conditite en een manier om nieuwe sociale contacten op te doen. Lijkt het je leuk om dansles voor volwassenen te volgen? Dan zit je bij CKE goed! Op onze website vind je heel veel verschillende danscursussen die zich specifiek richten op volwassenen. Iedereen is welkom in onze dansschool voor volwassenen, ongeacht je ervaring of niveau.

 

Wekelijkse danscursus

Liefhebber van klassiek ballet, modern jazz of juist van streetdance of hiphop? Gedurende het hele jaar kun je bij ons terecht voor diverse jaarcursussen. Deze danslessen vinden voornamelijk plaats in de avonduren en worden vaak wekelijks gegeven.

Korte danscursus

Wil je eerst ontdekken of een bepaalde dansstijl wel bij jou past? Volg dan één van onze korte danscursussen voor volwassenen. Deze lessen kun je zien als kennismakingscursussen waarin je de basistechnieken leert van een bepaalde dansstijl.

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit!. 

Tip:  Handige  zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen dans zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken. Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten.Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je precies wilt leren? Of weet je niet zeker of beeldende kunst iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Ben je enthousiast geraakt en wil je het liefst vandaag nog op de dansvloer staan? Vraag dan een gratis proefles aan en leer onze dansschool kennen. Heb je behoefte aan wat extra informatie over onze danslessen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Contactformulier