Dansles voor peuters in Eindhoven

Zoek je een leuke dansles voor peuters? Kom dan naar CKE in Eindhoven. Wij bieden diverse danslessen voor peuters vanaf 2 jaar oud. Tijdens deze lessen gaan we even lekker helemaal los. We dansen, spelen, maken muziek en improviseren. Zo maakt jouw peuter op een speelse manier kennis met verschillende dansstijlen. Binnen ons cursusaanbod voor kinderen vind je vast een geschikte dansles voor jouw peuter. 

Een greep uit ons aanbod

Energieke dansles voor peuters

Barst jouw peuter van de energie? Danst hij of zij het liefst heel de dag door? Dan is CKE’s dansles voor peuters een echte aanrader. Bij Peuterdans gaan de kindjes op een speelse wijze lekker dansen en bewegen. Rennen, zwaaien, springen, rondjes draaien: ze kunnen even lekker losgaan. Peuters leren op die manier hun lichaam en emoties beter kennen. En tegelijkertijd ontwikkelen ze hun muzikaliteit en motoriek. Je kunt bij CKE terecht voor dansles voor peuters. Wij bieden standaard twee typen cursussen aan: ‘Peuterdans’ en ‘Peuterdans voor ouder & kind’. Dit zijn beide korte cursussen van 12 lessen. Deze danslessen zijn speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen vanaf 2 of 3 jaar oud. Tijdens deze danslessen wordt de fantasie van geprikkeld en worden peuters zich bewust van hun bewegingen.

Het belang van dansen

Lekker dansen en bewegen op muziek: dat is heel goed voor de ontwikkeling van peuters. Hiermee stimuleren zij namelijk hun creativiteit en samenwerkingsvermogen. Ook ontwikkelen de jonge kinderen hun grove motoriek, expressie, balans en concentratie. Kortom: het belang van dansen voor peuters is erg groot. Je kunt niet vroeg beginnen met dansen!

CKE: dansschool voor peuters

CKE is onder andere een dansschool voor peuters. Wij bieden twee soorten korte cursussen aan: ‘Peuterdans’ en ‘Peuterdansles voor ouder & kind’. De eerste cursus is voornamelijk gericht op de zelfstandigheid en belevingswereld van peuters. Bij de andere cursus zijn ook ouders en grootouders welkom. Je kunt dan samen met je (klein)kind heerlijk bewegen, zingen en dansen.

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit!. De lessen starten weer vanaf maandag 5 september 2022.

Tip:  Handige  zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen dans zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken. Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten.Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Alle lessen starten op maandag 5 september 2022. In het cursusjaar van 38 lesweken zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Tussentijds instromen bij de  groepscursussen is mogelijk, uiteraard alleen als er nog plaats is.

Twijfel je nog over wat je precies wilt leren? Of weet je niet zeker of beeldende kunst iets voor jou is? Vraag dan een proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Voor groepscursussen kun je inschrijven voor een proefles. Ga je na deze proefles de les volgen, dan hoef je niets te doen. Was het toch niet wat je verwachtte, dan kun je binnen 48 uur je inschrijven annuleren en betaal je alleen de proefles. De proefles geldt als startdatum van de cursus indien je besluit je voor de groepscursus in te schrijven.

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Zoek jij een dansschool voor peuters in Eindhoven? En wil je meer weten over onze Peuterdans-cursussen? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vraag graag!

Contactformulier