Dansles voor kinderen in Eindhoven

Wil jouw zoon of dochter graag op dansles, maar ben je nog op zoek naar een dansschool voor kinderen in Eindhoven? Dan ben je bij CKE aan het juiste adres. Of je kind nu meer het type is voor klassiek ballet of juist houdt van hiphop of streetdance: er is voor ieder wat wils! Benieuwd? Bekijk snel onze danslessen voor kinderen.

Dansles stimuleert creativiteit

Dansen is voor kinderen een manier om de creativiteit te bevorderen. Door lekker te bewegen en nieuwe danspasjes te leren, wordt je kind uitgedaagd om zijn of haar fantasie te gebruiken. Daarnaast kan jouw zoon of dochter lekker loskomen en meer van zichzelf laten zien. Tot slot is dansles voor kinderen een goede manier om te leren samenwerken. Want alleen sámen kun je werken aan een choreografie!

Bij onze dansschool kunnen kinderen heel veel kanten op. Wij bieden namelijk doorlopende danslessen aan binnen allerlei dansdisciplines. Deze danslessen zijn geschikt voor kinderen van allerlei leeftijden: van peuter tot tiener. Daarnaast bieden we kortere dansworkshops voor kinderen aan. Op die manier kan een kind eerst even proeven of dansles iets voor hem of haar is.

Groepscursus

Kinderen kunnen gedurende het hele jaar bij CKE terecht voor danslessen. Tijdens deze danslessen gaan de kinderen in groepsverband aan de slag met een choreografie. Op die manier leren kinderen om samen te werken en op elkaar in te spelen! Tegelijkertijd bouwt je zoon of dochter ook sociale contacten op tijdens de dansles!

Praktische informatie

We willen je graag de kans geven om je kunstzinnige en creatieve vermogens te (blijven) ontwikkelen. We hebben aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden en op verschillende dagen, tijden en locaties. Kies voor een groepscursus voor een heel jaar of kies voor een workshop of korte groepscursus. Kortom, veel keuze en flexibiliteit!. 

Tip:  Handige  zoekfunctie!  Gebruik de zoekfunctie op deze pagina. Je kunt selecteren op discipline, dagen, leeftijden, niveau, locaties, korte cursussen of jaarcursussen of op een door jou gewenste startdatum.

Langlopende groepscursussen dans zijn opgebouwd uit minimaal 15 en maximaal 38 lesweken. Schrijf je meteen in voor een jaarcursus of stroom tussentijds in. In het cursusjaar zijn er twee Bruisweekenden, waarin je samen met je docent en andere cursisten werkt aan presentatie- of voorspeelmomenten, crossovers, examens en andere initiatieven. Daarnaast zijn er kortlopende cursussen (maximaal 14 lessen) en workshops (1 les). Voor een korte cursus zijn er verschillende startmomenten.Bij de beschrijving van de groepscursus op de website vind je het tarief.

Twijfel je nog over wat je precies wilt leren? Of weet je niet zeker of beeldende kunst iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan. Onze docenten helpen je graag bij het maken van een goede keuze. 

Kijk hier voor het cursusaanbod. Bij elke cursus of workshop vind je de button ‘Inschrijven’. Je kunt alleen online via onze website www.cke.nl inschrijven. Vul het online inschrijfformulier volledig in en klik op de button ‘Inschrijven’ om het formulier te verzenden. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per mail met een kopie van de ingevulde gegevens. Als je hulp bij je inschrijving nodig hebt, kun je ook tijdens openingstijden bij onze balie terecht.

We willen je erop wijzen dat onze nieuwe inschrijfvoorwaarden van kracht zijn vanaf het komende cursusjaar. Voor deze nieuwe inschrijfvoorwaarden verwijzen we je naar de pagina met onze inschrijfvoorwaarden.

Meer weten?

Is je nieuwsgierigheid aangewakkerd en wil je meer weten over onze danslessen voor kinderen? Meld je zoon of dochter gerust aan voor een vrijblijvende proefles! Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag graag!

Contactformulier