zaterdag 2 september 2023

CKE Exposed

Gratis proeflessen, spetterende optredens, exposities en een escape room

Kom op zaterdag 2 september tussen 12:00 en 16:00 uur naar CKE Exposed! Dan gooien wij onze deuren aan de Pastoor Petersstraat 180 wagenwijd open voor iedereen die kennis wil maken met het nieuwe cursusaanbod en alles wat CKE te bieden heeft. Volg gratis proeflessen, geniet van spetterende optredens en bezoek (levende) exposities. Waag je ook aan een heuse escape room waar je spelenderwijs ontdekt wat je allemaal bij CKE kunt doen. Kortom: een en al creativiteit! De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Zien we je dan?! 

Proef van het nieuwe cursusaanbod in de Muziekstraat en kunstateliers

Maak kennis met onze nieuwe samenwerkingspartners in de Muziekstraat op de eerste verdieping. Hier staan de deuren voor je open om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen. Ook als je nieuwsgierig bent naar andere kunstdisciplines zoals theater en beeldende kunst ben je van harte welkom. Proberen of een cursus wat voor jou is? Je kunt ter plekke gratis deelnemen aan een proefles. Vind je het leuk? Dan is inschrijven meteen mogelijk. 

Ontsnap uit de spannende escape room

Stap binnen in een wereld vol creatieve uitdagingen op de derde verdieping van CKE, waar een spannende escape room op je wacht! In deze escape room ontdek je de uiteenlopende projecten van CKE, zoals De Nacht Wacht en Halloween, terwijl je samen de mysteries ontrafelt en creatieve opdrachten oplost. De escape room is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden. 

Geniet van (nieuw) Eindhovens talent

Op de begane vloer geniet je de hele dag door van diverse optredens, (levende) exposities en voorstellingen. Kom langs en ontdek het bekende én nieuwe talent van Eindhoven, zoals de bands Crush en Tuesday Nights . En heb je zelf talent dat je verder wil ontwikkelen? Doe dan mee met één van de Talentstroom-workshops voor jong talent tussen de 10 en 20 jaar.

 

Kom je ook? De toegang is gratis!